Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κοπή πίτας του τμήματος Ιστιοπλοΐας στις εγκαταστάσεις

ΝΑΟΚ
25 Ιανουαρίου 2022 / 16:36
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά βήματα μπροστά έχει κάνει το ιστιοπλοϊκό τμήμα του ΝΑΟΚ και οι διακρίσεις έρχονται, αρχικά σε Περιφερειακό επίπεδο, αλλά το μέλλον του ανήκει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλά βήματα μπροστά έχει κάνει το ιστιοπλοϊκό τμήμα του ΝΑΟΚ και οι διακρίσεις έρχονται, αρχικά σε Περιφερειακό επίπεδο, αλλά το μέλλον του ανήκει. Τα πολλά παιδιά που προπονούνται και μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος, μαζί με τις διακρίσεις που έφεραν το 2021 δείχνουν ότι όλα είναι στο σωστό δρόμο. Το τμήμα στις εγκαταστάσεις του Ομίλου έκοψε ξεχωριστά την πρωτοχρονιάτικη πίτα του με την παρουσία και του προέδρου κ. Γ. Δημουλή.

Το δελτίο τύπου

Κοπή της πίτας του Ιστιοπλοϊκού τμήματος του ΝΑΟΚ

Με μια σεμνή τελετή, λόγω συνθηκών πανδημίας, κόπηκε σήμερα Σάββατο 22/01/22 η πίτα του Ιστιοπλοϊκού τμήματος του ΝΑΟΚ. Κάναμε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς που πέρασε, καλωσορίσαμε τα νέα πρόσωπα στις τάξεις του τμήματος μας, αθλητές και προπονητές και τιμήσαμε τους αθλητές που διακρίθηκαν αγωνιστικά μέσα στη χρονιά.

Συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ο Νικόλας Καραμπάτσος για την είσοδό του στο χρυσό στόλο του Πανελληνίου πρωταθλήματος optimist. Ο Χρήστος Στυλιανέσης, ο Φώτης Γιολδάσης και ο Γιώργος Μάνδηλας, για την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων για σκάφη optimist στην κατηγορία κάτω των 13 ετών, και ο Μανώλης Κάγκας και ο Τριαντάφυλλος Στυλιανέσης, για την πρώτη και τρίτη θέση αντίστοιχα στο Περιφερειακό πρωτάθλημα για σκάφη ILCA 4 (laser 4,7).

Ο πρόεδρος του ΝΑΟΚ Γιώργος Δημουλής απευθυνόμενος στους αθλητές τους παρότρυνε να αγωνιστούν για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Εμείς όλοι, ευχόμαστε να έχουμε μια καλή χρονιά, με πολλή ιστιοπλοΐα, πολλές επιτυχίες και υγεία πάνω απ' όλα!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια