Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ενισχύθηκε με Luis Bessou ο Αστέρας Πετριτή

Α1 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
21 Ιανουαρίου 2022 / 16:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δίψα για τον τίτλο στον Αστέρα Πετριτή είναι μεγάλη όπως και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και η διοίκηση δεν εφησυχάζει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η δίψα για τον τίτλο στον Αστέρα Πετριτή είναι μεγάλη όπως και η άνοδος στη Γ΄ Εθνική και η διοίκηση δεν εφησυχάζει. Έτσι παρ΄ ότι η ομάδα είναι στην κορυφή, έχει εξαιρετική επίθεση, σκοράρει με ευκολία, φρόντισε να την ενισχύσει. Και αυτό γιατί ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, ο Ισπανός Flaque έφυγε με αποτέλεσμα άμεσα να υπάρξει αντικατάστασή του. Έτσι στη θέση του ήλθε ένας κεντρικός κυνηγός με παραστάσεις σε ανώτερες κατηγορίες (Γ΄ και Β΄ Εθνική), είναι ο θηριώδης (1,90μ.) από την Ακτή Ελεφαντοστού Luis Bessou.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ο Αστέρας ανακοινώνει την απόκτηση του 31χρονου επιθετικού, Luis Bessou. Ο υψηλόσωμος φορ από την Ακτή Ελεφαντοστού έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΠΣ Ζακύνθου, Κισσαμικό Χανίων, Προοδευτική, καθώς και σε ομάδες του Πειραιά. Ευχόμαστε στον Luis μια σεζόν με υγεία και επιτυχίες!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια