Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τέλος ο Δ. Φραγγούλης, εποχή Μπολάνο στην Αχαράβη

ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ
19 Ιανουαρίου 2022 / 17:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα να ήταν μέσα στους στόχους της που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, αλλά αλλάζει προπονητή.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα να ήταν μέσα στους στόχους της που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, αλλά αλλάζει προπονητή. Μιλάμε για τον Θιναλιακό, που αποφάσισε να λυθεί η συνεργασία της με τον προπονητή-καθηγητή φυσικής αγωγής Δημήτρη Φραγγούλη. Να σημειώσουμε ότι ως τώρα ο Θιναλιακός έχει νικήσει όλα τα ματς που έχει δώσει και μοναδική απώλεια είναι η ισοπαλία με τον πρωτοπόρο Αστέρα Πετριτή (που είναι μόνος 1ος επειδή ο Θιναλιακός έχει ματς λιγότερα).

Ο Δ. Φραγγούλης έμεινε στην ομάδα σαν πρώτος προπονητής την περσινή σεζόν και ως χθες, ενώ τα προηγούμενα δυο χρόνια ήταν βοηθός του Παναγιώτη Κορομπόκη, τότε που η ομάδα κατέκτησε πρωτάθλημα και κύπελλο.  

Η ανακοίνωση

«Η Διοίκηση του Α.Σ Θιναλιακός ανακοινώνει την λήξη συνεργασίας της με τον προπονητή Δημήτρη Φραγκούλη. Τον ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη συμβολή του τόσο στην κατάκτηση των δύο τίτλων Κυπέλλου και Πρωταθλήματος το 2019 , όσο και για τις επιτυχίες της ομάδας μας έως σήμερα. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του και καλή επιτυχία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».

Από κει και πέρα, η ομάδα άμεσα βρήκε λύση στο πρόσωπο του Ρομπέρτο Μπολάνο. Ενός καταξιωμένου προπονητή, ενός ανθρώπους με ήθος και γνώσεις που μπορεί να πετύχει και την υπέρβαση με την ομάδα.

Ο Ρ. Μπολάνο που έπαιξε σε ΑΟ Κέρκυρα (Γ΄Εθνική), σε Ολυμπιακό Βόλου (Γ΄ και Β΄ Εθνική), σε Εθνικό Αστέρα και Νίκη Βόλου σε υψηλό επίπεδο, φόρεσε ακόμη τις φανέλες της ΑΕ Φαιάκων, του Κρόνου και της βολίδας στη Δ΄ Εθνική. Μάλιστα με την Βολίδα σαν παίκτης-προπονητής κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος Ερασιτεχνών το 2009, μια τεράστια επιτυχία.  Δούλεψε στην Κασσιόπη και την ανέβασε το 2012 στην Β΄ Εθνική  (Super League 2), στη συνέχεια στην Ερμιονίδα (Αργολίδα) την ανέβασε Football League και στον Παναργειακό, στον Κρόνο όπου και τον ανέβασε πρωταθλητή στην Γ΄ Εθνική, την ΑΕ Λευκίμμης και την ΠΑΕ Κασσιόπη, όπου παραιτήθηκε και έφυγε σε λιγότερο από ένα μήνα. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο έχει δίπλωμα UEFA PRO.   

Να σημειώσουμε ότι η διοίκηση του Θιναλιακού έχει στο μυαλό της να ανεβάσει την ομάδα και να συνεχίσει να κοιτάει ακόμη ψηλότερα, αυτό σημαίνει ότι ο Ρομπέρτο Μπολάνο, δεν θα είναι προπονητής μόνο ως τη λήξη της περιόδου.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια