Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γ΄ Εθνική: Σπουδαία εμφάνιση η ΑΕΛ. 1-1 εκτός με Μακεδονικό

ΑΕΛ
15 Ιανουαρίου 2022 / 14:19
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Οι παίκτες της Κερκυραϊκής ομάδας έδειξαν την ποιότητά τους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στο α΄ μέρος θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη. (Το video του ματς).

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η «Βασίλισσα του Νότου» παίζοντας με μυαλό και ψυχή πήρε πολύτιμο βαθμό στη Θεσσαλονίκη από τον πρωτοπόρο Μακεδονικό, σε ένα ματς που τελείωσε 1-1, στα πλαίσια της 11ης  αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της Κερκυραϊκής ομάδας έδειξαν την ποιότητά τους και αν ήταν πιο προσεκτικοί στο α΄ μέρος θα μπορούσαν να φύγουν με τη νίκη από τη συμπρωτεύουσα.

Οι γηπεδούχοι που κυνηγάνε την άνοδο, μπήκαν δυνατά στο ματς, στο 2΄είχαν με τον Γαρύφαλο ένα φάουλ από πλάγια που βρήκε το δοκάρι, στην μοναδική απειλή στο α΄ μέρος. Η ΑΕΛ που πιέστηκε στο δεκάλεπτο στο 8΄σε αντεπίθεση μετά από έξοχη ενέργεια του Γαστεράτου και σουτ, άγγιξε το γκολ, αλλά η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι.

Στο 19΄ο Κωστακιώτης έφυγε μόνος και με διπλή προσπάθεια μπροστά στον αντίπαλο τερματοφύλακα δεν μπόρεσε να σκοράρει, κάτι που έκανε στο 34΄ ο Γεωργακόπουλος, ο οποίος αξιοποίησε μια κάθετη πάσα και με σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 0-1. Νέα ευκαιρία στο 36΄με σουτ του Μουλάτσοβιτς για την ΑΕΛ, με το 0-1 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στη φωτό το γκολ του Γεωργακόπουλου.

Στο β΄ μέρος ο Μακεδονικός πίεσε από την αρχή και έφτασε γρήγορα στην ισοφάριση, ήταν στο ​49΄ όταν από πολύ κοντά ο Τοπούζης με πλασέ έκανε το 1-1 που έμελε να είναι και τελικό. Οι γηπεδούχοι είχαν ανούσια υπεροχή, χωρίς να κάνουν την μεγάλη φάση, η ΑΕΛ στη κόντρα προσπάθησε να «κλέψει» το ματς, πίεσε στο τέλος, είχε στο 88΄τρία συνεχόμενα κόρνερ που πέρασαν ανεκμετάλλευτα και χωρίς να κινδυνεύσει πήρε το βαθμό.    
 
Διαιτητές: Γ. Κόκκινος, Η. Κώστογλου, Δ. Κίκας (Χαλκιδικής).

Μακεδονικός (Γ. Αμανατίδης): Καζουλίδης, Χασάνογλου, Βασιλείου, Σαραλιώτης, Αναγνώστης, Μπρατσιάνι, Πολύζος, Γαρύφαλος, Τοπούζης, Τσουκάνης, Δοξάκης (έπαιξαν και οι Χατζηκωνσταντίνου, Ουζούνογλου, Κιζιλής, Ζανάκης).
 
ΑΕ Λευκίμμης (Π. Κορομπόκης): Γκάγκος, Κωστακιώτης, Πουλημένος, Μοτσοβίλα, Βασιλάκης, Νίκιτς, Μπουλάτσοβιτς, Κατσέλης, Λαμπσάι, Γεωργακόπουλος, Γαστεράτος (έπαιξαν ακλι οι Αρμενιάκος, Τσολάκης).
 
Τα υπόλοιπα ματς θα γίνουν αύριο
Πρόγραμμα (11η αγων.)
Μακεδονικός – ΑΕ Λευκίμμης                       1-1
Κυριακή 16 Γενάρη 2022 ώρα 15.00
Εδεσσαϊκός – Μ. Αλέξανδρος
Κοζάνη – Θύελλα Σαρακηνών
ΟΦΑΜ – Κτηνοτροφικός Αστέρας
Ποσειδών Μηχανιώνας – ΑΕΠ Κοζάνης
Ηρακλής Αμπελοκήπων - Γιαννιτσά 
 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια