Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η γενική συνέλευση του Συλλόγου Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης

Μόνιμοι κάτοικοι παλαιάς πόλης
10 Ιανουαρίου 2022 / 10:49
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας Covid 19 η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Meetings.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την ετήσια τακτική εκλογοαπολογιστική γενική τους συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Μονίμων Κατοίκων Παλαιάς Πόλης το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 222 και ώρα 5:30μ.μ και σε περίπτωση μη απαρτίας το Σάββατο 22 Ιανουάριου 2022 και ώρα 5:30μ.μ

Λόγω των έκτακτων μέτρων περιορισμού της πανδημίας Covid 19 η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας Zoom Meetings.
Ο σχετικός σύνδεσμος εισόδου στην συνεδρίαση θα σταλεί μέσω email ή sms ή προσωπικού μηνύματος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του κάθε μέλους.

Για την διευκόλυνση της διαδικασίας παρακαλούνται τα μέλη του συλλόγου όπως αποστείλουν εκδήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στο email του συλλόγου [email protected]  ή μήνυμα στις σελίδες του συλλόγου στο Facebook ή στο τηλ. 6980878538.
Κατά τη Συνέλευση, το Διοικητικό Συμβούλιο θα παρουσιάσει τα πεπραγμένα της προηγούμενης χρονιάς (διοικητικός και οικονομικός απολογισμός), και θα ακολουθήσει συζήτηση για τρέχοντα ζητήματα.

Τέλος θα ανακοινωθεί η τελική ημερομηνία εκλογών, που δεν θα υπερβαίνει τη 31η Ιανουάριου, για την ανάδειξη νέων οργάνων διοίκησης του συλλόγου. Σχετικά με τις εκλογές παρακαλούνται τα μέλη που επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα καθώς και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν στο σύλλογο με σκοπό την συμμετοχή τους στις εκλογές να επικοινωνούν στο τηλ. 6980878538, ή στο email του συλλόγου [email protected] το ταχύτερο δυνατό.
Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων θα οριστεί από την Γενική Συνέλευση.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.