Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Νεοχώρι Λευκίμμης

αιμοδοσία
10 Ιανουαρίου 2022 / 10:28
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και γενικά της ευρύτερης περιοχής υπήρξε πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 57 φιάλες αίματος.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποίησε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου Λευκίμμης την Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στην αίθουσά του σε συνεργασία με το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου , την 19η κατά σειρά εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος.



Η ανταπόκριση των κατοίκων του χωριού και γενικά της ευρύτερης περιοχής υπήρξε πολύ μεγάλη, ενώ τελικά συγκεντρώθηκαν 57 φιάλες αίματος.
Το έργο της Αιμοληψίας διεξήγαγαν με υποδειγματικό τρόπο στελέχη της Μονάδας Αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου επικεφαλής ήταν ο διευθυντής αιμοδοσίας αιματολόγος κ. Μιχάλης Τζιλιάνος. Επίσης στην ομάδα ήταν η κ. Σκολαρίκη Ζαφειρούλα, νοσηλεύτρια, η κ. Φαναριώτη Μαρία, νοσηλεύτρια καθώς και ο κ. Παπούλιας Λεωνίδας, οδηγός ασθενοφόρου - κινητής μονάδας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου και ο υπεύθυνος της τράπεζας αίματος κ. Σουλάνης Αλέξανδρος φανερά ικανοποιημένοι, εκφράζουν δημόσια τις ευχαριστίες τους:

α) στους εθελοντές αιμοδότες που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα του συλλόγου και

β) στα στελέχη και στον διευθυντή αιματολόγο της μονάδας αιμοδοσίας του Γεν. Νοσοκομείου Κέρκυρας.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.