Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή και στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών

Γ ΕΘΝΙΚΗ
07 Ιανουαρίου 2022 / 15:45
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Σαρώνει η πανδημία στην Ελλάδα και οι αναβολές αγώνων λόγω κρουσμάτων covid στις ομάδες, πολλαπλασιάστηκαν, ενώ ήδη η Ομοσπονδία του μπάσκετ έχει αναβάλει τους αγώνες όλων των κατηγοριών για δυο εβδομάδες.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ακόμα και ο αγώνας πόλο του ΝΑΟΚ στο Χαϊδάρι, αναβλήθηκε λόγω κρουσμάτων στην ομάδα της Κέρκυρας, ενώ με την πανδημία να σαρώνει καθημερινά ανακοινώνονται και άλλες αναβολές αγώνων σε διάφορα αθλήματα. Στο χάντμπολ που μετέχουν Φαίακας και ΚΓΣ, δεν έχουν αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο.   

Βλέποντας την όλη κατάσταση η ΕΠΟ πήρε την απόφαση και ανέβαλε τα πρωταθλήματα της Γ’ Εθνικής και  των ανδρών και των γυναικών, καθώς και των μικτών ομάδων των Ενώσεων που ήταν να ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη σημερινή της συνεδρίαση 5/1/22, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις.

• Αναβλήθηκαν οι αγώνες του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας της 9/1/22.

• Αναβλήθηκαν οι αγώνες όλων των κατηγοριών (Α΄, Β΄, Γ΄) των Γυναικείων Πρωταθλημάτων της 8 και 9/1/22.

• Αναβλήθηκαν οι αγώνες των Πρωταθλημάτων Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων Κ-17 & Κ-15 της 12 και 19/1/22.

Οι αποφάσεις για αναβολές ελήφθησαν για την προστασία των αθλητριών και αθλητών, καθώς και των αξιωματούχων και όλων των εμπλεκομένων από τον COVID-19».

Έτσι οι αγώνες για την 11η αγωνιστική στον 2ο Όμιλο της Γ΄ Εθνικής που μετέχουν οι ομάδες του νησιού μας, ΑΕ Λευκίμμης – Μ. Αλέξανδρος  Τρικάλων Ημαθίας και

Ηρακλής Αμπελοκήπων – ΟΦΑΜ δεν θα γίνουν, καθώς και τα κορίτσια του ΑΟ Κέρκυρα 1996 όπου θα αντιμετώπιζαν εδώ στο γήπεδο της ΕΠΣΚ την ερχόμενη Κυριακή την πρωτοπόρο ομάδα της Βέροιας. Αναμένεται εντός της ερχομένης εβδομάδας να πάρει νέα απόφαση η ΕΠΟ για το τι μέλλει γενέσθαι στα πρωταθλήματα αυτά.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια