Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στον ΝΑΟΚ 5 κρούσματα αναβλήθηκε το ματς με Χαϊδάρι

ΝΑΟΚ
05 Ιανουαρίου 2022 / 14:38
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Και τον ΝΑΟΚ τον «επηρέασε» ο covid, αφού πέντε άτομα διαγνώστηκαν θετικά και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο αγώνας της προσεχούς Κυριακής στο Χαϊδάρι με αντίπαλο την τοπική ομάδα αναβλήθηκε.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το ματς ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του β΄ γύρου της Α2 κατηγορίας στον 2ο Όμιλο. Η Ομοσπονδία θα τον ορίσει αργότερα.

Ξεκίνημα για τα μικρά παιδιά

Αφού το κολυμβητήριο άνοιξε, το τμήμα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟΚ προγραμμάτισε μαθήματα εκμάθησης από την ερχόμενη Δευτέρα 10 Γενάρη. Έτσι παιδιά από 3,5 και άνω θα κάνουν προπόνηση στις 6μ.μ. ως τις 7μ.μ. στη μικρή πισίνα του κολυμβητηρίου, ενώ αμέσως μετά, από 7μ.μ. ως 8.30μ.μ. θα προπονούνται παιδιά –μαθητές από α΄ δημοτικού και πάνω, Τα τμήματα αυτά πόλο του ΝΑΟΚ είναι για αγόρια και κορίτσια.

Η μεγάλη παράδοση του νησιού μας στο πόλο, με πρεσβευτή τον Όμιλο, έχει και θα έχει συνέχεια, με την προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία χρόνια να είναι ιδιαίτερα σοβαρή και προγραμματισμένη και αυτό αποτυπώνεται με τις συμμετοχές των διαφόρων ηλικιακών τμημάτων στα Πανελλήνια πρωταθλήματα, ενώ σε εξαιρετική πορεία είναι και το τμήμα κοριτσιών που έχει δημιουργηθεί.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια