Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ανεξαρτητοποίηση Π. Ποζίδη από την παράταξη Αλεξάκη

Παναγιώτης Ποζίδης
05 Ιανουαρίου 2022 / 12:40

Αποχωρεί από την Επτανησιακή Πρωτοβουλία ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Ποζίδης

Η επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ιονίων Νήσων:

Κύριε πρόεδρε,
Δηλώνω την αποχώρηση και την ανεξαρτητοποίησή μου από την περιφερειακή παράταξη “Επτανησιακή Πρωτοβουλία” της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος και στέλεχος, σύμφωνα με την παρ. 9 του άρθρου 168 του Ν. 3852/2010, όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 101 του Ν. 4555/2018.

Δηλώνω με έμφαση ότι θα συνεχίσω να ασκώ τα καθήκοντά μου ως ανεξάρτητος Περιφερειακός σύμβουλος, προσπαθώντας να εκφράσω και να στηρίξω τα αιτήματα της κοινωνίας των Ιονίων, την οποία εκπροσωπώ στο Περιφερειακό Συμβούλιο.
Δηλώνω ότι χωρίς δεσμεύσεις και εξαρτήσεις θα ακολουθήσω μια ανεξάρτητη πολιτική, αυτοδιοικητική πορεία για το καλό των νησιών μας.

Τέλος, κύριε Πρόεδρε, σας καλώ, εκφράζοντας την κατηγορηματική αντίθεσή μου στον αντιδημοκρατικό μηχανισμό υποβάθμισης και απαξίωσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, μέσα από την κυβερνητική νομοθέτηση μετεκλογικών ρυθμίσεων και την ψήφιση του ισχύοντα κανονισμού, να διασφαλίσετε τη δίκαιη και ισότιμη αντιμετώπισή μου ως ανεξάρτητου μέλους του συλλογικού οργάνου και να μου παρέχετε όλες τις εγγυήσεις διευκόλυνσης του έργου μου, όπως έχετε υποχρέωση.
 
 
Παναγιώτης Ποζίδης
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων