Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλλάζουν έδρα Θιναλιακός και Ηρακλής Αγ. Δέκα

ΕΠΣΚ
04 Ιανουαρίου 2022 / 17:22
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Τα προβλήματα που είχαν τα γήπεδα στον Αλμυρό για τον Θιναλιακό και των Αγ. Δέκα για τον Ηρακλή, ανάγκασαν τις δυο αυτές ομάδες να μην αγωνίζονται ως σήμερα στις έδρες τους, αλλά να επιλέξουν γήπεδα που θα τους εξυπηρετούσαν ώσπου να επιστρέψουν.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Αχαράβη στο γήπεδο ξεκίνησε εδώ και τέσσερις μήνες η αλλαγή συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά δυστυχώς θέματα και προβλήματα στην πορεία, είναι αιτία να μην έχει ολοκληρωθεί το έργο. Μια δουλειά που θα ολοκληρωνόταν σε 15-20 ημέρες, πέρασαν 4 μήνες και κωλυσιεργεί, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα ο Θιναλιακός που πρωταγωνιστεί στην Α1 κατηγορία κι είναι υποψήφιος για τίτλο και άνοδο στην Γ΄ Εθνική, να μην έχει το γήπεδό του. Μέχρι το τέλος του 2021 έκανε προπονήσεις και αγωνιζόταν στο γήπεδο των Καρουσάδων, αλλά θα αλλάξει έδρα και ώσπου να μπορέσει να παίζει στην έδρα του θα μετακομίσει στο γήπεδο της Κασσιόπης. Μια αλλαγή που πιθανότατα έχει να κάνει και με τις διαστάσεις του γηπέδου, αλλά και με την καλύτερη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Το πιθανότερο είναι από το επόμενο εντός έδρας ματς να παίξει εκεί.

Ο Ηρακλής Αγίων Δέκα, έχει το δικό του γήπεδο και μάλιστα με φυσικό χλοοτάπητα, αλλά μετά και τον έλεγχο που έγινε για την αδειοδότησή του, έχριζε επισκευών. Στα αποδυτήρια, στους πάγκους, στο χλοοτάπητα έπρεπε να γίνουν παρεμβάσεις και κάτι τέτοιο έγινε μέσω ΣΥ.Π.Α.Π. Έτσι είναι σχεδόν όλα έτοιμα και να πάρει την αδειοδότηση, αλλά και να μπορεί ο Ηρακλής να αγωνιστεί στη φυσική του έδρα. Ως σήμερα και από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν η ομάδα του των Αγ. Δέκα χρησιμοποιούσε σαν έδρα το γήπεδο της ΕΠΣΚ στο Κανόνι, περίπου 20 χιλιόμετρα μακρύτερα από τη φυσική της έδρα. Όμως πολύ σύντομα θα επιστρέψει στο γήπεδό της και θα τελειώσει η ταλαιπωρία, που είχε και επιπλέον οικονομικό κόστος.  

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια