Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Μείον Flaque ο Πετριτής, συν Μπαρδούση-Φώτη η ΑΕ Φαιάκων

ΕΠΣΚ
04 Ιανουαρίου 2022 / 17:15
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Ξεκίνησε η περίοδος των «χειμερινών» μεταγραφών και αρκετές δεκάδες ποδοσφαιριστές αναμένεται να αλλάξουν φανέλα, θα κάνουμε μια προσπάθεια να αναφέρουμε τις πλέον ενδιαφέρουσες, αυτές που μπορεί να επηρεάσουν τη δυναμική μιας ομάδας με υψηλούς κυρίως στόχους.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην Α1 ο Αστέρας Πετριτή είναι η ομάδα που οδηγεί αυτή τη στιγμή την κούρσα (ο Θιναλιακό με ματς λιγότερα μπορεί να τον φτάσει). Η ομάδα του λιμανιού συνεχίζει και φέτος να πρωταγωνιστεί, ενώ στόχος της είναι μετά από τη μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων χρόνων, που όλο ερχόταν 2η φέτος να πάρει τον τίτλο και μέσω μπαράζ να επιστρέψει στην Γ  Εθνική, εκεί είχε παίξει την περίοδο 2016-17.

 Φέτος έχοντας τον ίδιο κορμό έκανε την υπέρβαση και απέκτησε τον Ισπανό κεντρικό κυνηγό Adrian Flaque, ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή των σκόρερς της Α1, αλλά δεν συνεχίζει μαζί με την ομάδα. Μια τεράστια απώλεια για έναν παίκτη που είχε έφεση στο σκοράρισμα και σίγουρα η έλλειψή του αποδυναμώνει την ομάδα, παρ΄ ότι έχει πολλούς και ικανούς παίκτες για να καλύψουν τη θέση αυτή.

Η ανακοίνωση του Αστέρα

Ο Αστέρας ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον ποδοσφαιριστή Adrian Flaque. H συμφωνία των δύο πλευρών το καλοκαίρι, προέβλεπε τη δυνατότητα λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, σε περίπτωση που προέκυπτε στον Ισπανό ποδοσφαιριστή πρόταση από ομάδα ανώτερης κατηγορίας, όπως και συνέβη. Ευχόμαστε στον Adrian καλή συνέχεια στην καριέρα του και αποτελεί τιμή που φόρεσε τη φανέλα του Αστέρα.

Από την άλλη η πρωτοπόρος του 1ου (Βορείου) Ομίλου της Α΄ κατηγορίας ΑΕ Φαιάκων, αν και έχει το απόλυτο ως τώρα, μόνο νίκες στο πρωτάθλημα, φρόντισε να ενισχυθεί στην επίθεση με δυο πολύ αξιόλογους «γκολτζήδες», τον Α. Μπαρδούση και τον Χ. Φώτη. Μια κίνηση που δεν έγινε για τη φετινή χρονιά μόνο αλλά και για την επόμενη, αφού οι ποδοσφαιριστές συμφώνησαν να φορούν τη φανέλα της ΑΕ Φαιάκων και την επόμενη αγωνιστική σεζόν. Αυτό λύνει και τις απορίες που δημιουργήθηκαν αφού η ομάδα έχει την καλύτερη επίθεση σε όλη την Α κατηγορία, έχει πετύχει 38 τέρματα σε 9 αγώνες που έχει δώσει. Σίγουρα ο τίτλος και η άνοδος είναι ο σκοπός της ομάδας, αυτό τουλάχιστον δείχνουν οι συγκεκριμένες επιλογές.    

 Στην ανάρτηση της ομάδας αναφέρεται:

Ο Ανδρέας Μπαρδουσης και ο Χριστόφορος Φώτης θα ενισχύσουν την ομάδα μας το Β γύρο του πρωταθλήματος αλλά και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στα πλαίσια του μεσομακροπρόθεσμου προγραμματισμού που κάνει η ομάδα μας τα τελευταία έτη. Τους ευχόμαστε να έχουν υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας αλλά και στην ζωή τους...!!!

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια