Πέμπτη 18.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαδικτυακά τα μουσικά κομμάτια της Πρωτοχρονιάς από την «Μάντζαρος»

ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ
01 Ιανουαρίου 2022 / 09:33

Η Φιλαρμονική και το Μουσικό της Σώμα, δεν θα πραγματοποιήσουν καμία εκδήλωση, κατά την ημέρα της Πρωτοχρονιάς, εξαιτίας της επιδείνωσης της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες

ΚΕΡΚΥΡΑ.  Ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι δεν θα πραγματοποιήσει καμία εκδήλωση σήμερα, πρώτη ημέρα, του νέου έτους εξέδωσε η ΦΕ Μάντζαρος. Ωστόσο τα μουσικά κομμάτια της Πρωτοχρονιάς θα μεταδοθούν διαδικτυακά στις 12 μ.μ. από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της ΦΕΜ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Επιθυμούμε να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας, ότι εξαιτίας της επιδείνωσης της πανδημίας τις τελευταίες ημέρες και προκειμένου να εμποδίσουμε την διάδοση της και ταυτόχρονα να προστατέψουμε τους συνανθρώπους μας και εμάς τους ίδιους, η Φιλαρμονική μας και το Μουσικό της Σώμα, ΔΕΝ θα πραγματοποιήσουν καμία εκδήλωση, κατά την αυριανή ημέρα της Πρωτοχρονιάς. 

Εκ μέρους όλων των παραγόντων της Φιλαρμονικής και για την τήρηση του εθίμου μας, το Δ.Σ. της ΦΕΜ θα κόψει την την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της «Μάντζαρος», ως είθισται, αύριο 01/01/2022 και ώρα 12:00μμ, στο κτήριο της Φιλαρμονικής και χωρίς την παρουσία άλλων ατόμων, για τους ίδιους λόγους που παραπάνω αναφέραμε.  

Επίσης αύριο 01/01/2022 στις 12:00 μμ, θα μεταδοθεί διαδικτυακά από τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Φιλαρμονικής μας (Facebook, YouTube & instagram) μαγνητοσκοπημένο βίντεο στο οποίο το Μουσικό Σώμα της ΦΕΜ ερμηνεύει, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, τα μουσικά κομμάτια της Πρωτοχρονιάς.

Ευχόμαστε ένα ευτυχές νέο έτος σε όλους, με υγεία, ειρήνη, αρμονία και κάθε καλό, ευχόμενοι ο εορτασμός της Πρωτοχρονιάς, ένα έτος μετά, να επανέλθει στον γνώριμο τρόπο που εορτάζαμε παλιά.
Καλή χρονιά! 
 
Για το Δ.Σ.
 
Ο Πρόεδρος
 
Ιωάννης Τριβιζάς