Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Πολλές ευχές από τους ανθρώπους της Ενημέρωσης

ευχές
31 Δεκεμβρίου 2021 / 20:36
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Όλοι οι συντελεστές της Ενημέρωσης νιώθουμε ευγνωμοσύνη επειδή για μια ακόμα χρονιά επιβεβαιώθηκε η θέληση επικοινωνίας τόσων πολλών. Το προσδόκιμο να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Και υγεία πρώτ΄ απ΄ όλα! Χρόνια πολλά!

Μόνον ευχές. Και πρώτα απ' όλα, υγεία. Ας καταλαγιάσουν οι όποιες εντάσεις. Ώρες απολογισμού, αναστοχασμού, αυτοκριτικής. Περισσότερη ενσυναίθηση. Λιγότερη αλόγιστη κατανάλωση.

Ο οικουμενικός άνθρωπος οφείλει να νοιάζεται και για 'κείνον, τον μακρινό, που δεν γνωρίζει και ίσως δεν πρόκειται να συναντήσει ποτέ. Η τεχνολογία που ανακαλύφθηκε για να συγκεντρώνει αριθμούς μπορεί ν' ανακαλύψει ξανά τους ανθρώπους και την περιβάλλουσα Φύση. Μπορεί και όχι. Τώρα είναι που η ευχή προβάλλεται ως αδήριτη υποχρέωση και δικαίωμα μαζί.

Όλοι οι συντελεστές της Ενημέρωσης νιώθουμε ευγνωμοσύνη επειδή για μια ακόμα χρονιά επιβεβαιώθηκε η θέληση επικοινωνίας τόσων πολλών. Το προσδόκιμο να συνεχιστεί και τη νέα χρονιά. Και υγεία πρώτ' απ' όλα! Χρόνια πολλά!
 
Σημείωση: Ας μείνει αυτή η ευχή, πρώτη είδηση αυτές τις ώρες. Είναι κρίμα να ξεκινάει το site με κρούσματα... Αν και δεν είναι λίγα. Να προσέχετε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.