Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κάλεσμα της ΝΔ Κέρκυρας σε φορείς στις δράσεις της για τα παιδιά (video)

ΔΕΕΠ
30 Δεκεμβρίου 2021 / 12:03
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στο πλαίσιο της δράσης «Στηρίζουμε φορείς που φροντίζουν κοινωνικές ομάδες»

η ΔΕΕΠ ΝΔ Κέρκυρας, έχει οργανώσει επισκέψεις στο Ορφανοτροφείο, στο Χαμόγελο του παιδιού και στο κέντρο διημέρευσης και υπηρεσίας φροντίδας ΑΜΕΑ «Η Μέλισσα», ενώ ήδη έχει επισκεφθεί το Δημοτικό Σχολείο της Ερείκουσας. Τις δράσεις υλοποιεί η Υπεύθυνη Κοινωνικής Πολιτικής της ΔΕΕΠ Άννα Γούση με τη συνεργασία της Γραμματέως της ΔΕΕΠ Βασιλικής Ζάχου.



Όπως ενημέρωσε ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σπύρος Παντελιός σε σχετική συνέντευξη Τύπου, για τη δράση αυτή απευθύνθηκαν σε γνωστούς Κερκυραίους, οι οποίοι θα δώσουν από ένα δώρο ο καθένας σε κάθε παιδί. Η επιλογή αυτή έγινε με κλήρωση. «Αυτές τις Άγιες μέρες, μας δίνεται η δυνατότητα να κοιτάξουμε τον συνάνθρωπό μας στα μάτια, να του απλώσουμε το χέρι, και να οραματιστούμε μαζί ένα καλύτερο 2022 για εμάς και τα παιδιά μας»

Με τη σειρά της η Γραμματέας της Δ.Ε. της ΔΕΕΠ Βασιλική Ζάχου εξήγησε: «Η δράση ήταν να απευθυνθούμε στις δομές αλλά όχι με την έννοια να μαζέψουμε δώρα και να πάμε να τα αφήσουμε εκεί απρόσωπα. Σκεφθήκαμε να το κάνουμε λίγο πιο πολύπλοκο και πολυπαραγοντικό. Απευθυνθήκαμε στην Περιφερειάρχη, του Δημάρχους, αντιπεριφερειάρχες, αντιδήμάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συλλόγους, φορείς, διοικητές οργανισμών  κλπ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους ανθρώπους που στο δύσκολο πρόγραμμα της καθημερινότητάς τους, βρήκαν το χρόνο να ασχοληθούν με τα παιδιά, να προσφέρουν αφιλοκερδώς και να χαρίσουν χαμόγελα».
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.