Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στο εορταστικό κλίμα των ημερών η συναυλία της Μάντζαρος (photos)

Μάντζαρος
27 Δεκεμβρίου 2021 / 11:20

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, με εορταστική διάθεση,

η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της Μπαντίνας της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», υπό τη μουσική διεύθυνση του αν. Αρχιμουσικού της ΦΕΜ Σπύρου Ρουβά.



Στην συναυλία ακούστηκαν γνωστά μουσικά έργα που μας έκαναν να ζήσουμε και να απολαύσουμε το ξεχωριστό εορταστικό κλίμα των ημερών, ενώ κάποια μουσικοθεατρικά και χορευτικά δρώμενα και εκπλήξεις, μας έκαναν να διασκεδάσουμε και να μαγευτούμε από το πνεύμα των Χριστουγέννων.

Εκ μέρους του Δ.Σ της Φιλαρμονικής Ιωάννης Τριβυζάς σημειώνει: «Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την συμμετοχή τους, τους σολίστες μας: Κώστα Κωστούλα (βιολί), Χρήστο Ζάχο (λαούτο), Διονύση Γιαννόπουλο και Ευγενία Νίκα, τους διακεκριμένους Κερκυραίους βαρύτονους: Παντελή Κοντό, Ανδρέα Γκούση και Σωτήρη Τριάντη, την χορευτική ομάδα του «Λυκείου Ελληνίδων Κέρκυρας» και τους ηθοποιούς Χρήστο Μπογδάνο και Άγγελο Προβατά.





Θέλουμε θερμά να ευχαριστήσουμε τους μικρούς και μεγαλύτερους μουσικούς της Μπαντίνας μας, τους γονείς τους που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους για τέτοιους όμορφους σκοπούς, τον Μαέστρο της Μπαντίνας μας Σπύρο Ρουβά και το Κερκυραϊκό κοινό που για ακόμα μια φορά μας εμπιστεύθηκε και έδωσε το «παρών».



Ευχόμαστε σε όλους χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή χρόνια με υγεία και δίνουμε ραντεβού να βρεθούμε με την Μπαντίνα μας ξανά του χρόνου, την ίδια μέρα, να περάσουμε όμορφα και να διασκεδάσουμε».