Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δράσεις από τα μέλη της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας

Π.Ο.Π.Π.
22 Δεκεμβρίου 2021 / 09:49
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

δύο σημαντικές δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού από την ΠΟΠΠ, πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο των εορτών των Χριστουγέννων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το "παρών" έδωσαν τα μέλη της Προσκοπικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας (Π.Ο.Π.Π.) σε δύο σημαντικές δράσεις φιλανθρωπικού σκοπού που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο  των εορτών των Χριστουγέννων.

Την Κυριακή 19/12, η Π.Ο.Π.Π κάλυψε στον τομέα των Πρώτων Βοηθειών το 1ο ποδοσφαιρικό τουρνουά, με την επωνυμία «Σπύρος Καρπατσέλης», που διοργάνωσε η Σχολή ποδοσφαίρου Καρπατσέλη σε συνεργασία με το Δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού και υπό την αιγίδα της ΕΠΣ Κέρκυρας. Το τουρνουά είχε σκοπό την συγκέντρωση αγαθών για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Ι. Μητρόπολης Κέρκυρας.


Την Δευτέρα 20/12, αντιπροσωπία της Π.Ο.Π.Π., με μεγάλη χαρά, παρέδωσε χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά που φοιτούν στο  Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Κερκυρας (ΕΕΕΕΚ).  Τα μέλη της Π.Ο.Π.Π. υποδέχθηκαν θερμά η  κ. Μαρία Ζερβού, Αντιδήμαρχος  Παιδείας του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων όπως και το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.