Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δήμος Βόρειας Κέρκυρας: Δωρεά οργάνων για το μάθημα μουσικής του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας

Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας
22 Δεκεμβρίου 2021 / 08:58

Δεύτερη επίσκεψη στις Φυλακές Κέρκυρας λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δεύτερη επίσκεψη στις Φυλακές Κέρκυρας λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων πραγματοποίησαν το πρωί της Τρίτης 21 Δεκεμβρίου, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Παπαδάτος και η Αντιδήμαρχος Κυκλικής Οικονομίας Περιβάλλοντος και Δημοσίων Σχέσεων Σπυριδούλα Κόκκαλη.

Τους συνόδευαν ο προϊστάμενος πολιτικής προστασίας του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας Γεώργιος Μαυρόπουλος και οι μουσικοί Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη.


Εκεί, παρέδωσαν μουσικά όργανα για την κάλυψη του μαθήματος μουσικής που διδάσκεται 2ο Σ.Δ.Ε. Κέρκυρας, Τα όργανα παραδόθηκαν στη Διευθύντρια Λαμπρινή –Ευφημία Σταύρου, στον Υποδιευθυντή Σταμάτη Σουβλάκη και στον Κυριάκο Κωλέση, διδάκτορα κοινωνιολογίας, διευθυντή του Σχολείου Δεύτερης ευκαιρίας Φυλακών.

Η επίσκεψη φορτίστηκε συναισθηματικά όταν με την παράδοση των μουσικών οργάνων, τις ανταλλαγές ευχών και την υπόσχεση για τη συνέχεια της στήριξης, οι μουσικοί Αριστείδης Κατωμέρης και Σοφία Μουζακίτη, έψαλαν τα κάλαντα των Χριστουγέννων στα οποία συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι αλλά και οι μαθητές του 2ου 
Σχολείου Δ.Ε.