Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με ΑΕΠ Κοζάνης η ΑΕΛ, στη Μηχανιώνα ο ΟΦΑΜ

Γ ΕΘΝΙΚΗ
17 Δεκεμβρίου 2021 / 17:53
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με δύσκολα ματς για τις ομάδες του νησιού μας, που καλούνται να δώσουν μάχη, να ματώσουν για να πάρουν βαθμούς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα γίνει την Κυριακή με δύσκολα ματς για τις ομάδες του νησιού μας, που καλούνται να δώσουν μάχη, να ματώσουν για να πάρουν βαθμούς.

Η ΑΕ Λευκίμμης θα παίξει εντός έδρας με αντίπαλο τους Πόντιους Κοζάνης, ένα δύσκολο ματς όπου ο αντίπαλος κυνηγάει την κορυφή και η «Βασίλισσα του Νότου» να ξεφύγει από τον πάτο της βαθμολογίας. Η διαφορά δυναμικότητας των δυο ομάδων δεν είναι αυτή που απεικονίζεται στο βαθμολογικό πίνακα, η ΑΕΛ είναι ισάξια ομάδα και οι μέτριες εμφανίσεις της, αλλά και συγκυρίες την έχουν αφήσει τόσο χαμηλά. Καιρός να επιστρέψει, μπορεί και με νίκη επί της ΑΕΠ Κοζάνης θα επιστρέψουν τα χαμόγελα, αλλά και θα εδραιωθεί η ψυχολογία των παικτών. Το πρόβλημα του σκοραρίσματος είναι το πλέον σημαντικό, οι απουσίες Κυπτίου και Τσεβανέδη έχουν στοιχίσει στην Κερκυραϊκή ομάδα.  Διαιτητής ο Αρ. Κωστούλας (ΕΠΣ Άρτας )  και από την ίδια Ένωση οι βοηθοί που είναι οι: Αγ. Αθανασίου και Ο. Νούσιας.

Στη Θεσσαλονίκη στη Νέα Μηχανιώνα θα ταξιδέψει ο ΟΦΑΜ να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ποσειδώνα. Ένα ξεχωριστό ματς και για τους δυο αντιπάλους, που μάχονται να  πετύχουν το στόχο παραμονής. Η ομάδα του Αγ. Ματθαίου, είναι ικανή για κάθε αποτέλεσμα  και πάει να πάρει κάτι από το παιγνίδι αυτό. Κοντά της θα έχει φίλους που θα ταξιδέψουν και εκεί να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας του Σ. Σιδερόπουλου. Το ματς για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στις 12.30 και από την Χαλκιδική θα είναι οι διαιτητές, Γ. Κόκκινος, Ι. Κούρας και Δ. Κίκας   

 

Επόμενη (9η αγωνιστική)

Κυριακή 19 Δεκέμβρη 2021 ώρα 15:00

Μέγας Αλέξανδρος Ημαθίας - Θύελλα Σαρακηνών

Εδεσσαϊκός - Αστέρας Καληράχης

ΑΕ Λευκίμμης - ΑΕΠ Κοζάνης

Μακεδονικός - ΑΣ Γιαννιτσά

Ποσειδών Ν. Μηχανιώνας - ΟΦΑΜ               12.30

ΦΣ Κοζάνη - Ηρακλής Αμπελοκήπων

 

Βαθμολογία (8 αγων.)

Εδεσσαϊκός                             18

Μακεδονικός                           17

ΑΕΠ Κοζάνης                           16

ΑΣ Γιαννιτσά                            13

Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας        13

ΟΦ. Αγίου Ματθαίου             11

Θύελλα Σαρακηνών                11

ΦΣ Κοζάνη                               10

Ποσειδών Μηχανιώνας          8

Αστέρας Καληράχης               6

Ηρακλής Αμπελοκήπων          6

ΑΕ Λευκίμμης                                    4

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια