Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Επίσκεψη Περιφερειάρχη στη «Μέλισσα» - Κάλαντα από τη χορωδία του ΚΔΗΦ

Μέλισσα
17 Δεκεμβρίου 2021 / 11:27

ΚΕΡΚΥΡΑ. Τον Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Κέρκυρας και το ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ»

επισκέφθηκαν την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα με την Αντιπεριφερειάρχη Μελίτα Ανδριώτη, προσφέροντας γλυκίσματα στους νέους του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» .

Τις υποδέχτηκε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Ζουμπουλίδη, τη Γραμματέα Μαρία Κοντού, τον Ταμία Δανιήλ Συναδινό και το μέλος Ζωή Κακαρούγκα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησαν με τους νέους του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ», περιηγήθηκαν στο εργαστήριο της ζαχαροπλαστικής και παρασκευής κουλουριών και άκουσαν τα κάλαντα από τη χορωδία της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ»  με την επιμέλεια της μουσικού Γεωργίας Ζουμπουλίδου.  



Στη συνέχεια ο κ. Ζουμπουλίδης τις ενημέρωσε σχετικά με ένα πολύ σοβαρό θέμα, την ίδρυση στέγης υποστηριζόμενης διαβίωσης στο νησί της Κέρκυρας μέσω χρηματοδότησης του ΕΣΠΑ, ζητώντας τη στήριξη της Περιφέρειας  Ιονίων Νήσων ώστε να γίνει πράξη και να προσφέρει ανακούφιση στις οικογένειες των ατόμων με αναπηρία.

Οι νέοι της «ΜΕΛΙΣΣΑΣ» έδειξαν μεγάλη χαρά από αυτή την επίσκεψη, νιώθοντας την υποστήριξη των Αρχών και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ο δε κ. Ζουμπουλίδης τις ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και τη στενή τους συνεργασία.