Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβλήθηκε το ΑΕΚ-Μπενίτσες, προς αναβολή το Κάβος -Θιναλιακός

ΕΠΣΚ – ΤΟΠΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
16 Δεκεμβρίου 2021 / 16:39
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νησί μας είναι στο κόκκινο, το πρόβλημα με τον covidέχει «κτυπήσει» αρκετές ομάδες ως τώρα και έχουν αναβληθεί πάνω από δέκα ματς.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το νησί μας είναι στο κόκκινο, το πρόβλημα με τον covidέχει «κτυπήσει» αρκετές ομάδες ως τώρα και έχουν αναβληθεί πάνω από δέκα ματς. Όλα δείχνουν ότι αυτό θα συνεχιστεί, όσο τουλάχιστον τα κρούσματα είναι αυξημένα και σε καθημερινή βάση γνωρίζουμε ότι σε πάρα πολλές ομάδες υπάρχουν θετικοί στον κορωνοϊό αθλητές.

Η ΕΠΣΚ εφαρμόζει το υγειονομικό πρωτόκολλο σε κάθε περίπτωση και με βάση αυτό, ο αγώνας ΑΕ Κανονιού – Μπενίτσες αναβλήθηκε, λόγω πολλών κρουσμάτων στην ΑΕΚ. Όλα δείχνουν ότι προς αναβολή οδηγείται και το ματς του Κάβου με τον Θιναλιακό, αφού η ομάδα της Νότιας Κέρκυρας έχει κρούσματα και ίσως τη στιγμή που γράφουμε αυτό το κείμενο να έχει παρθεί μια τέτοια απόφαση αν ο αριθμός των κρουσμάτων είναι άνω των 6.       

Αυτό είναι πρόβλημα που αναγκάζει την Ένωση έστω και την τελευταία στιγμή να παρέμβει, ενώ ενημέρωσε και για τις όποιες αλλαγές θα γίνουν στο πρόγραμμα του ερχόμενου Σαββατοκύριακου σε Α1 και Α κατηγορία, εξηγώντας και τους λόγους των αλλαγών.

Δελτίο τύπου

«Σας γνωρίζουμε ότι με απόφαση της επιτροπής πρωταθλημάτων γίνονται οι παρακάτω αλλαγές στους προγραμματισμένους αγώνες:

  • Ο προγραμματισμένος αγώνας του ΣΑΒΒΑΤΟΥ 18.12.2021 μεταξύ των σωματείων ΑΠΣ ΚΕΡ ΑΓ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΑΠΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (12η αγων. Α1 κατηγορία) θα διεξαχθεί την ΚΥΡΙΑΚΗ 19.12.2021 στις 15.00 στο γήπεδο ΠΕΤΡΙΤΗ λόγω αναγκών της Επιτροπής Διαιτησίας.
  • Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19.12.2021 μεταξύ των σωματείων ΑΟ ΠΑΞΟΙ-ΑΟ ΑΣΤ ΠΕΤΡΙΤΗ (12η αγων. Α1 κατηγορία) θα διεξαχθεί στις 12.30 στο γήπεδο ΠΑΞΩΝ.
  • Ο προγραμματισμένος αγώνας της ΚΥΡΙΑΚΗΣ 19.12.2021 μεταξύ των σωματείων ΑΕ ΚΑΝΟΝΙΟΥ-ΑΠΣ ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ (Α 10η αγων.) αναβάλλεται και θα ορισθεί με νέο έγγραφο της Επιτροπής λόγω νόσησης ποδοσφαιριστών(άνω των 6) και σε συνέχεια του υγειονομικού πρωτοκόλλου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια