Π. Γιανναράς: Η ομάδα έχει βάθος και εναλλακτικές λύσεις

Π. Γιανναράς: Η ομάδα έχει βάθος και εναλλακτικές λύσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να πηγαίνει αυθημερόν να παίξεις ένα ματς στο Αμύνταιο της Φλώρινας, ταξιδεύοντας με πλοίο σχεδόν 2 ώρες και στη συνέχεια πάνω από τρεις με λεωφορείο δεν είναι και το πιο ιδανικό.

08
Δεκεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το να πηγαίνει αυθημερόν να παίξεις ένα ματς στο Αμύνταιο της Φλώρινας, ταξιδεύοντας με πλοίο σχεδόν 2 ώρες και στη συνέχεια πάνω από τρεις με λεωφορείο δεν είναι και το πιο ιδανικό. Όμως η νεανικότατη ομάδα του Κερκυραϊκού στο χάντμπολ (όπως και πολλές άλλες του νησιού μας) το έκανε την Κυριακή και όχι μόνο δεν πτοήθηκε από την κούραση, αλλά πήρε μια σπουδαία νίκη που την διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά από 4 ματς.

Για το παιγνίδι αυτό ο προπονητής των παιδιών Γιανναράς Παναγιώτης είπε: «…ξεκινήσαμε μουδιασμένα. Από το Φεριμπότ, στο λεωφορείο και αμέσως στο γήπεδο. Από το 20 λεπτό όμως και μετά αντιδράσαμε και το 12-8 έγινε 12-12 για να λήξει το ημίχρονο 13-16 υπέρ μας..» και συνεχίζει «…δώσαμε χρόνο σε όλα τα παιδιά που στην τεράστια πλειοψηφία τους είναι παίδες, αφού αφήσαμε στην Κέρκυρα για διάφορους λόγους 6 αξιόλογους επίσης αθλητές μας.  Η ομάδα έχει βάθος και εναλλακτικές λύσεις και το θετικό αποτέλεσμα εκτός των δυο βαθμών δίνει και ένα ψυχολογικό αβαντάζ στους νεαρούς αθλητές μας».

Να σημειώσουμε ότι ο Κερκυραϊκός (με τρεις νίκες και μια ισοπαλία), το Πανόραμα Θεσσαλονίκης και ο Έσπερος Καλλιθέας είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες στην Β΄ εθνική.

Ο επόμενος αγώνας είναι στην Καστοριά με αντίπαλο την τοπική ομάδα. Μαζί ταξιδεύει την Κυριακή 12 Δεκέμβρη και η γυναικεία ομάδα όπου θα αντιμετωπίσει σε έναν κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα την δυνατή ομάδα της Καστοριάς. Η Κερκυραϊκή ομάδα θέλει να  προασπίσει αφενός την πρώτη θέση, αφετέρου να τελειώσει ουσιαστικά την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει ομάδες της Βέροιας, της Θεσσαλονίκης και της Θράκης.
 
Βαθμολογία (4 αγώνες)
Κερκυραϊκός               109-88             7
Άρτα 2015                   90-70               5
ΑΟΑ Καστοριάς           88-85               4
Αρίων Πτολεμαΐδας    71-99               0

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ