Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κλειστός λόγω κρουσμάτων ο Β’ Παιδικός Σταθμός Κέρκυρας (video)

Παιδικός σταθμός
08 Δεκεμβρίου 2021 / 12:26

18 κρούσματα στα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Κέρκυρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Κλειστός, λόγω κρουσμάτων κορονοϊού είναι από χθες ο Β’ Παιδικός Σταθμός Δήμου Κέρκυρας. Θετικοί στον ιό βρέθηκαν μια εκπαιδευτικός και ένας μαθητής.

Το σχολείο θα παραμείνει κλειστό για 10 ημέρες βάσει των πρωτοκόλλων που ισχύουν. Κρούσματα κορονοϊού το προηγούμενο διάστημα διαπιστώθηκαν επίσης και στους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Περιβολίου, Αγ.Ματθαίου και στον Γ’ Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Κέρκυρας, τα οποία και εκείνα ανέστειλαν την λειτουργία τους.



Όπως τόνισε στην «Ε» η Πρόεδρος του ΣΥΚΟΙΠΑ Μαρία Ζερβού, τα κρούσματα στις δομές αυτές από την έναρξη της σχολικής χρονιάς είναι περιορισμένα. 18 κρούσματα στα σχολεία Στο μεταξύ νέες μολύνσεις μαθητών με κορωνοϊό καταγράφηκαν και σήμερα στα σχολεία της Κέρκυρας.

Σύμφωνα με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ιονίων Νήσων στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση βεβαιώθηκαν 10 κρούσματα σε μαθητές και 8 στην δευτεροβάθμια, καθώς και ένα σε εκπαιδευτικό. Τα μαθήματα δεν έχουν διακοπεί στα τμήματα των σχολείων που διαπιστώθηκαν περιστατικά Covid 19.

ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ