Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Συναυλία αγάπης και αλληλεγγύης του Ωδείου Κέρκυρας και του Τμήματος AHEPA HJ-34

Ωδείον Κέρκυρας
07 Δεκεμβρίου 2021 / 17:05
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Στόχος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας HJ-34 είναι να συγκεντρώσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Συνεχίζοντας τη κοινή τους δράση οι δύο φορείς συνδιοργανώνουν «Συναυλία Αγάπης και Αλληλεγγύης» την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2021 στις 20:00 στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας. Μαζί με τα μουσικά σύνολα του Ωδείου Κερκύρας θα συμμετάσχει και η Δημοτική χορωδία Κέρκυρας «ΔΗΜΟΔΟΚΟΣ» με την μαέστρο της Δήμητρα Καλογεροπούλου.

Στόχος των Διοικητικών Συμβουλίων του Ωδείου Κερκύρας και του Τμήματος AHEPA Κέρκυρας HJ-34 είναι να συγκεντρώσουν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράς Μητρόπολης Κέρκυρας, στηρίζοντας έτσι το σπουδαίο έργο του. Για τον σκοπό αυτό στην είσοδο του Δημοτικού Θεάτρου από τις 19:00 θα υπάρχουν μέλη των συμμετεχόντων που θα υποδέχονται και θα συγκεντρώνουν τα τρόφιμα.
Στην παράσταση θα ακουστούν πολύ γνωστές και αγαπητές μελωδίες σε ένα πρόγραμμα που έχει επιμεληθεί ο Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ωδείου Κερκύρας και μέλος της AHEPA, κ. Κίμωνας Χυτήρης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη στο κοινό.

ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.