Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αλ.Αυλωνίτης : Εκλογές ΚΙΝΑΛ- Πρώτη προσέγγιση

ΑΥΛΩΝΙΤΗΣ
07 Δεκεμβρίου 2021 / 15:08

Ολόκληρο το κυρίαρχο σύστημα έκανε τα πάντα να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα δημιουργώντας αντι- ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό κλίμα, λέει ο Αλ.Αυλωνίτης

ΚΕΡΚΥΡΑ. Εκλογές ΚΙΝΑΛ- Πρώτη προσέγγιση. Μακράν εμού και του κόμματός μου η εμπλοκή στις εσωκομματικές διαδικασίες του ΚΙΝΑΛ και οποιουδήποτε κόμματος.  Όμως ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κόμμα μας  δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα.  
 
Τι εννοώ: 
 
- Αναδείχθηκε και φάνηκε το απίστευτο πολιτικό μίσος της κυβερνώσας παράταξης αλλά και της αντι- ΣΥΡΙΖΑ  ομάδας του ΚΙΝΑΛ αλλά και η στόχευση τους έτσι ώστε  οι όποιες πολιτικές εξελίξεις που  δρομολογούνται ή έχουν αφετηρία τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑΛ να  δημιουργήσουν προϋποθέσεις συρρίκνωσης της δύναμης του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ και κατά συνέπεια να  αποτελέσουν αιτία της πολυπόθητης ήττας του Τσίπρα.  
 
- Το αποτέλεσμα των εσωκομματικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ κατέδειξε με εκκωφαντικό τρόπο  την ήττα της φιλοδεξιάς και φανατικής  αντι-ΣΥΡΙΖΑ  ομάδας του αποτυχόντος υποψήφιου Προέδρου Λοβέρδου, του μεγάλου αδελφού του Αδώνιδος, όπως ο ίδιος ομολογεί. 
 
-  Απέτυχε παταγωδώς η δημοσκοπική λαθροχειρία  να επηρεάσουν τους πολίτες  αναδεικνύοντας συνεχώς και σε πείσμα των αριθμών  ως φαβορί της εκλογικής κούρσας τον κ. Λοβέρδο.
 
- Ολόκληρο το κυρίαρχο σύστημα έκανε τα πάντα να επηρεάσει το εκλογικό αποτέλεσμα  δημιουργώντας  αντι- ΣΥΡΙΖΑ πολιτικό κλίμα  και βγάζοντας διθυραμβικές ιαχές  περί επικείμενης αποσάθρωσης των δυνάμεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. (Κούνια που σας κούναγε!!).
 
- Η εκλογική μάχη περιορίστηκε στην κρίση των προσώπων των υποψηφίων Προέδρων και όχι στην πολιτική τους πρόταση,  με αποτέλεσμα να προσδιορίζεται η ταυτότητα του κόμματός αυτού σε σχέση με την κυβερνώσα παράταξη και τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Αυτός ο ετεροκαθορισμός του κόμματος αυτού  προβληματίζει.
 
-   Το ΚΙΝΑΛ είναι κόμμα του προοδευτικού δημοκρατικού κόσμου της πατρίδας μας.  Ως εκ τούτου ενδιαφέρουν τους πάντες  οι εξελίξεις στο εσωτερικό του, αρκεί όμως να μην επεμβαίνει κανένας σε αυτές.
 
- Ως γενικό συμπέρασμα πρέπει να τονιστεί ότι οι εξελίξεις στα κόμματα του δημοκρατικού προοδευτικού κόσμου της πατρίδας μας  ενδιαφέρουν την ίδια την κυριολεκτικά λεηλατημένη κοινωνία μας.
 
- Η συνεργασία του χώρου αυτού  και των κομμάτων που τον αποτελούν   επιβάλλεται κατ΄εμέ ως εθνική αναγκαιότητα.
--