Τρίτη 16.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού τα βγάζει πέρα με τους εμβολιασμούς το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας!

Κέντρο Υγείας Κέρκυρας
06 Δεκεμβρίου 2021 / 13:46
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η ραγδαία αύξηση των εμβολιαστικών αναγκών, μετά τις νέες εξελίξεις στο πρόγραμμα εμβολιασμών,

βρίσκει το Κέντρο Υγείας Κέρκυρας με σοβαρές ελλείψεις προσωπικού, οι οποίες δεν έχουν καλυφθεί παρά τις επανειλημμένες εκκλήσεις προς την 6η Υγειονομική Περιφέρεια.

Η υπεύθυνη συντονισμού της επιστημονικής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, Σοφία Μαυροπούλου Καββαδία, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του εμβολιαστικού προγράμματος απευθύνθηκε στο τοπικό παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για έκτακτη βοήθεια στο Εμβολιαστικό Κέντρο: «Με μεγάλη μου ανακούφιση ανταποκρίθηκαν άμεσα. Οφείλω ένα μεγάλω ευχαριστώ για την πολύτιμη βοήθεια του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κέρκυρας, που με μεγάλη ευσυνειδησία και ευθύνη προς τον κερκυραϊκό λαό αντεπεξήλθε άμεσα στο κάλεσμά μου» επισημαίνει η κ. Μαυροπούλου.   

Σημειώνεται ότι «φρένο» στους εμβολιασμούς αναγκάστηκε να πατήσει και το εμβολιαστικό κέντρο Λευκίμμης λόγω έλλειψης προσωπικού, όπως ανακοίνωσε πρόσφατα ο Γεώργιος Σαγιάς, Επιστημονικά υπεύθυνος Ιατρός του κέντρου: «Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι δεν εκτελούνται εμβολιασμοί τις Κυριακής Λόγω έλλειψης προσωπικού». 
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΚΕΡΕΚΟΥ

Απόφοιτος του Τμήματος Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Δημοσιογράφος στην Εφημερίδα «Καθημερινή Ενημέρωση», στον ιστότοπο enimerosi.com και στο EN-The Magazine. Έχει λάβει τιμητική διάκριση από το Ίδρυμα Προαγωγής της Δημοσιογραφίας Αθ. Μπότση για την ευαισθητοποίηση του κοινού στη Δωρεά Οργάνων.