Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Φασιστικά συνθήματα σε σχολείο καταγγέλλει το ΚΚΕ

κκε
03 Δεκεμβρίου 2021 / 20:26

«Το προαύλιο του Γυμνασίου Θιναλίων στην Αχαράβη επέλεξαν να βρωμίσουν με τα ναζιστικά τους σύμβολα και τα εμετικά τους συνθήματα ενάντια στο ΚΚΕ, άγνωστοι που ως συνήθως δρουν μέσα στη νύχτα».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Στην ανακοίνωση της Τ.Ε. Κερκύρας, επισημαίνεται: «Το προαύλιο του Γυμνασίου Θιναλίων στην Αχαράβη επέλεξαν να βρωμίσουν με τα ναζιστικά τους σύμβολα και τα εμετικά τους συνθήματα ενάντια στο ΚΚΕ, άγνωστοι που ως συνήθως δρουν μέσα στη νύχτα.

Όλες αυτές οι ομάδες παίρνουν θάρρος από τη στάση της κυβέρνησης αλλά και του Υπουργείου Παιδείας που κρατάει ίσες αποστάσεις μεταξύ του φασισμού και του εργατικού, λαϊκού, μαθητικού κινήματος. Η στάση τους στα γεγονότα της Σταυρούπολης στην Θεσσαλονίκη ήταν αποκαλυπτική. Η πρόταση - πρόκληση για την αποφυλάκιση του πρωτοπαλίκαρου της Χρυσής Αυγής που φυλακίστηκε κατηγορούμενος και για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα τους δίνει αέρα.

Είναι χρέος όλων μας να τους τον κόψουμε. Χρέος για κάθε μαθητή, γονιό, εκπαιδευτικό και εργαζόμενο είναι, με την οργανωμένη δράση, να απομονώσει τις φασιστικές - εγκληματικές ομάδες. Να νιώθουν ξένοι και ανεπιθύμητοι σε κάθε γειτονιά και χωριό, σε κάθε σχολείο και σχολή, σε κάθε κλάδο και χώρο δουλειάς».