Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Τρεις παίκτες του Φαίακα στην δεκάδα των σκόρερς

Α1 Χάντμπολ
01 Δεκεμβρίου 2021 / 17:48
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα του Φαίακα μετά το τέλος του α΄ γύρου στον Βόρειο Όμιλο να έχει μείνει στην 5η θέση με κυρίαρχο στόχο την τετράδα, αλλά υπάρχουν και κατηγορίες που ξεχωρίζει.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Μπορεί η ομάδα του Φαίακα μετά το τέλος του α΄ γύρου στον Βόρειο Όμιλο να έχει μείνει στην 5η θέση με κυρίαρχο στόχο την τετράδα, αλλά υπάρχουν και κατηγορίες που ξεχωρίζει. 

Μια από αυτές είναι η λίστα των σκόρερ της κατηγορίας και στους δυο ομίλους, με τρεις παίκτες της Κερκυραϊκής ομάδας να είναι στην πρώτη δεκάδα. Είναι οι Emir Dulovic, Άγγελος  Τσίλης και Velibor Manjic.

Αυτό μπορείς να το πεις και διάκριση, αλλά και πρόβλημα, αφού από τη μια πλευρά δείχνει  ότι η ομάδα έχει δεινούς σκόρερς, από την άλλη όμως ότι  στηρίζεται επιθετικά (κυρίως) σε αυτούς και σε μια κακή μέρα τους, οι εναλλακτικές λύσεις δεν είναι πολλές.

Στην 3η θέση είναι ο Dulovic που έχει πετύχει σε 6 ματς 39 τέρματα  με μέσο όρο 6,5 ανά ματς, ενώ μια θέση παρακάτω ο Τσίλης που σε έξι ματς πέτυχε 36 τέρματα, μέσο όρο έξι γκολ ανά ματς με τον Manjic να είναι στην 9η θέση με μέσο όροι 5 γκολ ανά παιγνίδι και συνολικά 30 γκολ σε έξι ματς.

Η πρώτη δεκάδα
Ον/νο                          ομάδα                         αγων.   τερμ.
Μάλλιος Χ.                  Διομήδη Άργους         5          40
Θεοδωρόπουλος Γ.     Ζαφειράκης                 5          39
Dulovic E.                    Φαίακας                      6          39
Τσίλης Αγ.                   Φαίακας                      6          36
Nikolic V.                     Δράμας                       5          33
Παπαδόπουλος Β.       Ολυμπιακός                6          33
Bochkarev D.               Αερωπός                     5          32
Ελευθεριάδης Γ.         Πυλαία                        5          31
Manjic V.                     Φαίακας                      6          30
Κωστακίδης Π.            Φίλιππος                     5          29
 
**Η ομάδα του Φαίακα το Σάββατο 4/12/2021 θα ταξιδέψει στη Νάουσα να αντιμετωπίσει στις 16.00 τον Ζαφειράκη σε ένα εξαιρετικής βαθμολογικής σημασίας ματς, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του β΄ γύρου του πρωταθλήματος.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια