Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ν. Πέρρος: Απαιτούν σοβαρή δουλειά οι κατηγορίες

Χάντμπολ
30 Nov 2021 / 17:01
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παρουσία του Κερκυραϊκού στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών ως τώρα είναι εξαιρετική, όχι μόνο με βάση τα αποτελέσματα αλλά από την γενικότερη παρουσία των ομάδων σε όλα τα επίπεδα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η παρουσία του Κερκυραϊκού στα πρωταθλήματα ανδρών και γυναικών ως τώρα είναι εξαιρετική, όχι μόνο με βάση τα αποτελέσματα αλλά από την γενικότερη παρουσία των ομάδων σε όλα τα επίπεδα. Οργάνωση, προπόνηση, εξέλιξη, προοπτική, διάθεση, μαχητικότητα, αποτελέσματα και όλα αυτά έχοντας όπως είναι γνωστό τεράστιο πρόβλημα χώρων για προπόνηση. Προπόνηση που είναι λίγη σε σύγκριση με τις ανάγκες για εξέλιξη και βελτίωση των αθλητών και των αθλητριών που είναι στο σύνολό τους σχεδόν σε νεαρή ηλικία και έχουν προοπτικές να φτάσουν ψηλά (Εθνική ομάδα κλπ).  

Ένα θέμα που ακόμη μια φορά ο συντονιστής και εμπνευστής αυτής της προσπάθειας κ. Νίκος Πέρρος δεν μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο. Μετά του αγώνες του Σαββατοκύριακου σε δηλώσεις του τόνισε:

«…Θέλουμε την βοήθεια και συμπαράσταση από την διοίκηση του ΕΑΚ.. στο αίτημα μας μέσα στο Σαββατοκύριακο για ώρες προπόνησης όταν δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις πρέπει να μας βοηθήσουν.  Οι ομάδες πάνε καλά με δουλειά κάτω από όχι καλές συνθήκες. Έχουμε δρόμο ακόμη. Περιμένουμε με αγωνία την εξέλιξη της εργολαβίας στο προπονητήριο με την τοποθέτηση του τάραφλεξ έτσι ώστε και ο ΓΟΚ να στεγαστεί επιτέλους και κάποια σωματεία μπάσκετ να μεταφέρουν εκεί τις δραστηριότητες τους,   για να ελευθερωθεί το γήπεδο χάντμπολ να μπορέσουμε απερίσπαστα αθλητές,  αθλήτριες και προπονητές να αφιερωθούμε στην σοβαρή δουλειά που απαιτούν οι κατηγορίες που συμμετέχουμε»

Από την πλευρά του ο προπονητής της γυναικείας  ομάδας κ. Φάμπατς μετά την εντυπωσιακή νίκη με 9-28 στα Γιάννενα επί του ΑΟΙ, θέλησε να κρατήσει χαμηλούς τους τόνους, με την ομάδα βέβαια να είναι επικεφαλής του Ομίλου. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «… δεν πρέπει να παίρνουν τα μυαλά μας αέρα με μια εύκολη νίκη. Κοιτάμε μπροστά στα δύσκολα που θα έλθουν. Πρώτος μας στόχος είναι η πρωτιά στον όμιλο και αυτό θα γίνει με νίκη μέσα στην Καστοριά σε 15 μέρες…». Σίγουρα αυτοσκοπός των ομάδων του ΚΓΣ δεν είναι η πρωτιά και η άνοδος, αλλά να συνεχίσουν να δουλεύουν σε βάθος και να αναδεικνύουν νέα παιδιά, όπως ως τώρα κάνουν, μην ξεχνάμε ότι με μόλις πέντε χρόνια το τμήμα χάντμπολ του ΚΓΣ μπόρεσε δυο συνεχόμενες χρονιές να φτάσει σε αγόρια και κορίτσια στους τελικούς (8αδα) του Πανελληνίου πρωταθλήματα παίδων και κορασίδων και αυτό λέει πολλά, έχει βέβαια τη σφραγίδα του κ. Νίκου Πέρρου.
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια