Εγκρίθηκε το Φεστιβάλ Πόλης για τον Δήμο Κ.Κέρκυρας

Εγκρίθηκε το Φεστιβάλ Πόλης για τον Δήμο Κ.Κέρκυρας

Η πράξη αναφέρεται στη διοργάνωση εκδήλωσης πολιτισμού διεθνούς εμβέλειας στην πόλη της Κέρκυρας

29
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Το πράσινο φως για την υλοποίηση του έργου Ανάπτυξης Διεθνούς Εμβέλειας Φεστιβάλ Πόλης Κέρκυρας (Γιορτές Πόλης) με δικαιούχο το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων  δόθηκε σήμερα μετά και τη σχετική απόφαση της 2ης τροποποίησης της σχετικής απόφασης ένταξης της πράξης από την Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων.

Η σχετική πράξη για τη διενέργεια του “Φεστιβάλ Πόλης” αναφέρεται στη διοργάνωση εκδήλωσης πολιτισμού διεθνούς εμβέλειας στην πόλη της Κέρκυρας με φορέα υλοποίησης και λειτουργίας το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων,  έχει χρόνο ολοκλήρωσης μέχρι  31-12-2023 και πρακτικά αναμένεται η διεξαγωγή της σε δύο ετήσιους κύκλους, το 2022 και το 2023.
             
Το Φεστιβάλ θα καλύπτει στοχευμένα υφιστάμενες και νέες εκδηλώσεις και δραστηριότητες, ήτοι, παραστατικές τέχνες, εικαστικά, μουσική, λογοτεχνία, ποίηση, γαστρονομία και οπτικοακουστικές τέχνες. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα “Ιόνια Νησιά 2014-2020” και το ποσό της   χρηματοδότησης ανέρχεται στις 833.910,45 ευρώ.