Συμμετοχή του ΚΔΗΦ της «Μέλισσας» στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Συμμετοχή του ΚΔΗΦ της «Μέλισσας» στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου

Επίσκεψη του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας στην Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρωτογενούς Τομέα Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας Χρυσούλα Τόμπρου

29
Νοεμβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρωτογενούς Τομέα του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας κας Χρυσούλας Τόμπρου επισκέφθηκε μετά από πρόσκλησή της, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων ΑμεΑ Κέρκυρας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Σπύρο Ζουμπουλίδη, την υπεύθυνη προγράμματος «ΜΕΛΙΣΣΑΣ» Ψυχολόγο Δώρα Παγιάτη και την υπεύθυνη εκδηλώσεων Μουσικό κα Τζωρτζίνα Ζουμπουλίδου, με σκοπό τη συμμετοχή του ΚΔΗΦ «ΜΕΛΙΣΣΑ» στις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου.

Από τη συνεργασία αυτή προέκυψε η επίσκεψη των νέων και εργαζομένων της ΜΕΛΙΣΣΑΣ στο Ιστορικό Δημαρχείο Σαν Τζιάκομο και του εορταστικού χώρου, καθώς επίσης και τη συμμετοχή της Χορωδίας της ΜΕΛΙΣΣΑΣ στις εκδηλώσεις, τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 11.30.

Η Αντιδήμαρχος Χρυσούλα Τόμπρου αφού συνεχάρη την αντιπροσωπεία για το σπουδαίο κοινωνικό πολυετές έργο που επιτελεί ο Σύλλογος για τα άτομα με αναπηρία της  Κέρκυρας, πρότεινε την περαιτέρω συνεργασία Συλλόγου και Δήμου εκτός από τα πολιτιστικά δρώμενα και σε αθλητικές διοργανώσεις.