Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

ΑΣ Ι. Καποδίστριας: Πάει σε Γενική Συνέλευση και εκλογές το Σ/Κ

ΑΣ Ι. Καποδίστριας
22 Nov 2021 / 19:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΣ Ι. Καποδίστριας μπορεί αν μην έχει πίσω του πολλά χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, αλλά σταθερά δείχνει την παρουσία του και όχι μόνο σε ένα άθλημα.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ο ΑΣ Ι. Καποδίστριας μπορεί αν μην έχει πίσω του πολλά χρόνια παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του νησιού, αλλά σταθερά δείχνει την παρουσία του και όχι μόνο σε ένα άθλημα. Εκτός από στίβο, καλλιεργεί και μπάσκετ και έχει ακαδημίες όπου η νεολαία του νησιού πηγαίνει να ενταχθεί. Το Γυμναστήριο είναι ο χώρος που έχει σαν βάση των προπονήσεων  και αυτό που στοχεύει είναι ο αθλητισμός και η στήριξη της νεολαίας.

Όπως όλα τα αθλητικά σωματεία προχωράει στην τακτική του Γ.Σ. με απολογισμούς της χρονιάς, ενώ παράλληλα θα κάνει και εκλογές για ανάδειξη νέου Δ.Σ., το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ανάλογα με την προσέλευση των μελών. Δηλαδή αν δεν έχει απαρτία το Σάββατο θα γίνουν την Κυριακή όπως ενημέρωσε.  
 
Πρόσκληση
 
Καλούνται τα μέλη του ΑΣ Ιωάννης Καποδίστριας, σε τακτική Γενική Συνέλευση, που θα γίνει στη συνεδριακή αίθουσα του Κερκυραϊκού Γ.Σ. το Σάββατο 27/11/2021 και ώρα 11.00 π.μ. με τα κάτωθι θέματα:
Θέμα 1ον : Έγκριση πεπραγμένων απερχόμενου Δ.Σ.
Θέμα 2ον : Έγκριση οικονομικού απολογισμού
Θέμα 3ον : Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, αναπληρωματικών και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/11/2021 και ώρα 11.00 στον ίδιο χώρο με τα ίδια θέματα.
Το Δ.Σ. 
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια