Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Ο ΟΦΑΜ στα Γιαννιτσά, η ΑΕΛ εντός με Εδεσσαϊκό

Γ Εθνική
19 Nov 2021 / 17:38

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής για τον 2ο όμιλο θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να παίζουν μια εντός και μια εκτός έδρας.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής για τον 2ο όμιλο θα γίνει την Κυριακή με τις ομάδες του νησιού μας να παίζουν μια εντός και μια εκτός έδρας.

Ο ΟΦΑΜ που βαθμολογικά έχει συγκεντρώσει 7 βαθμούς, όλους στην έδρα του, θα κάνει το 2ο εκτός έδρας παιγνίδι του, πάει στα Γιαννιτσά να αντιμετωπίσει την 2η στο βαθμολογικό πίνακα τοπική ομάδα. Πολύ δύσκολο το έργο του, ξέρει να μάχεται και θα επιδιώξει να πάρει κάτι από το ματς αυτό. Η αποστολή θα φύγει στις 2μ.μ. του Σαββάτου από το λιμάνι της Λευκίμμης, έχοντας και φίλους μαζί της, ενώ το ματς για συγκοινωνιακούς λόγους θα ξεκινήσει στη 1μ.μ. της Κυριακής. Η ΚΕΔ/ΕΠΟ όρισε διαιτητές από την ΕΠΣ Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη) και είναι οι Γ. Παπαδόπουλος, Ι. Φακανάς, Κ. Αγγελόπουλος.

Η ΑΕ Λευκίμμης που εντυπωσίασε στο θεσμό του κυπέλλου, στο πρωτάθλημα έχει πάρει μόλις ένα βαθμό και είναι ουραγός στο βαθμολογικό πίνακα. Είναι όμως μια ομάδα με ποιότητα και εύκολα μπορεί να αντιστρέψει το κλίμα υπέρ της, ξεκινώντας και κάνοντας την πρώτη νίκη της με αντίπαλο τον ιστορικό Εδεσσαϊκό Δύσκολο ματς όπως όλα, αλλά εκτιμούμε ότι η «Βασίλισσα του Νότου» είναι έτοιμη για το τρίποντο, ακόμα με απουσίες, όπως θα παραταχθεί την Κυριακή, σε ένα ματς που ο κόσμος θα την σπρώξει προς τη νίκη. Διαιτητές στη Λευκίμμη θα είναι οι Κ. Νέος, Σ. Πάνος και  Ο. Ευαγγέλου όλοι από τα Γιάννενα (ΕΠΣ Ηπείρου).  
 
Επόμενη (5η αγων) 
Κυριακή 21/11/2021 ώρα 15.00
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας – Ηρακλής Αμπελοκήπων
Κτηνοτροφικός Αστέρας – Ποσειδών Μηχανιώνας
Θύελλα Σαρακηνών – Μακεδονικός
ΑΣ Γιανιτσά – ΟΦΑΜ
ΑΕ Ποντίων Κοζάνης – ΦΣ Κοζάνης
ΑΕ Λευκίμμης – Εδεσσαϊκός
 
Βαθμολογία (4 αγων.)
Μακεδονικός                           12
ΑΣ Γιαννιτσά                           10
ΑΕΠ Κοζάνης                          9
Εδεσσαϊκός                             9
Ποσειδών Μηχανιώνας           7
ΟΦ. Αγίου Ματθαίου               7
Ηρακλής Αμπελοκήπων          4
Θύελλα Σαρακηνών                3
Αστέρας Καληράχης               2
ΦΣ Κοζάνη                              2
ΑΕ Λευκίμμης                          1
Μ. Αλέξανδρος Ημαθίας          1