Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Αναβολή στην εκδίκαση υπόθεσης της ψευδούς καταμήνυσης

Δικαστικό Μέγαρο
19 Nov 2021 / 11:44
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Αναβολή για τον Οκτώβριο του 2022 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης

του πρώην επικεφαλής της πλειοψηφούσας παράταξης του Περιφερειακού Τμήματος Ιονίων Νήσων του Οικονομικού Επιμελητήριου Ελλάδας Θεόδωρου Παγκράτη.

Η υπόθεση αναμένονταν να εκδικαστεί χθες, Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κέρκυρας, ωστόσο ζητήθηκε και δόθηκε αναβολή, καθότι ο φερόμενος ως κατηγορούμενος επικαλέστηκε λόγους υγείας και δεν εμφανίστηκε στο Δικαστήριο. Ο κ. Παγκράτης κατηγορείται για ψευδή καταμήνυση και ψευδή κατάθεση.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είχε αρχικώς προσδιοριστεί να εκδικαστεί την Πέμπτη 27 Μαΐου, ωστόσο λόγω των μέτρων πρόληψης για την προστασία κατά του κορονοϊού, είχαν ματαιωθεί όλες οι δίκες πλην όσων ήταν σε στάδιο παραγραφής.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΪΤΗΣ

Είναι ο εκδότης - διευθυντής της Ενημέρωσης. Έχει σπουδάσει και εργαστεί ως μηχανικός και ηλεκτρονικός. Δημοσιογραφεί από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Έχει συνεργαστεί με σχεδόν όλες τις αθηναϊκές εφημερίδες. Διετέλεσε πρόεδρος του Συνδέσμου Ημερησίων Περιφερειακών Εφημερίδων, τον οποίον υπηρέτησε και από τη θέση του γενικού γραμματέα στο δ.σ. επί οκτώ χρόνια. Πιστεύει πως η ισχυρότερη ιδιότητα του δημοσιογράφου στην ενημέρωση είναι το ενδιαφέρον του για τα κοινά και στην επικοινωνία η έντιμη και ανιδιοτελής διαμεσολάβηση.