Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

O Μ. Αλέξανδρος απέκλεισε 3-0 την ΑΕ Κανονιού

ΕΠΣΚ – Κύπελλο
17 Nov 2021 / 17:58
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ Τετάρτη 17 Νοέμβρη, με το ματς Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Κανονιού που έγινε στο γήπεδο του Ολύμπου.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΚ Τετάρτη 17 Νοέμβρη, με το ματς Μ. Αλέξανδρος – ΑΕ Κανονιού που έγινε στο γήπεδο του Ολύμπου. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν αυτός που πήρε τη νίκη κι αντιμέτωπος στην επόμενη φάση του ΠΑΟ Κορακιάνας εκτός έδρας.

Στο ματς που έγινε οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το καλημέρα, μόλις στο 1΄ ο Άνθης με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0, ενώ στο 22΄ο Καυκαλίδης διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 43΄ κέρδισε πέναλτι ο Μ. Αλέξανδρος το εκτέλεσε ο Σαμοΐλης αλλά απέκρουσε ο τερματοφύλακας της ΑΕΚ Φλιτούρης. Το τελικό 3-0 έκανε στο 90΄ο Πανταζής. Μετά και από αυτό το αποτέλεσμα οι αγάνες της 2ης φάσης θα είναι:
 
ΒΟΡΕΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αχιλλέας Νυμφών - Ατρόμητος Άφρας
Θιναλιακός - Οδυσσέας Αυλιωτών
Εθνικός Περουλάδων - Ολυμπιάδα
ΠΑΟ Κορακιάνας - Μ. Αλέξανδρος
 
ΝΟΤΙΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
Αναγέννηση Περιβολίου - ΑΟ Παξοί
ΠΑΟ Σφακιανάκης - Θύελλα
Αστέρας Μωραϊτίκων - Ποσειδώνας Βιταλάδων
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια