Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με δυο αθλήτριες στο European Circuit U17

Ξιφασκία
16 Nov 2021 / 16:21
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές φορές η συμμετοχή σε σπουδαίους αγώνες είναι το ζητούμενο και όχι αυτή καθ΄ εαυτή η διάκριση. Μην ξεχνάμε αγώνα που δίνουν χιλιάδες αθλητές,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πολλές φορές η συμμετοχή σε σπουδαίους αγώνες είναι το ζητούμενο και όχι αυτή καθ΄ εαυτή η διάκριση. Μην ξεχνάμε αγώνα που δίνουν χιλιάδες αθλητές, αρκεί να βρεθούν στους Ολυμπιακούς αγώνες, εκεί που ξέρουν ότι δεν έχουν τύχη και θα αποκλειστούν από την αρχή.

Κάπως έτσι είναι και για τα δυο νεαρά κορίτσια του «Δαμοκλή», την Ελεονώρα Καββάδα και Κατερίνα Προβατά, που μπόρεσαν να πάρουν μέρος σε Ευρωπαϊκό αγώνα. Μόνο η συμμετοχή, οι εμπειρίες, ο αγώνας με πολύ δυνατούς αντιπάλους είναι ένα αίσθημα που θέλει κάθε αθλητής-τρια να ζήσει. Αν αντιμετωπίσεις δε καλύτερο αντίπαλο, σου δίνει το ερέθισμα να δουλέψεις περισσότερο, να προπονηθείς για να γίνεις καλύτερος, όχι απλά να πεισμώσεις για να είσαι νικητής. Άλλωστε σε κάθε αγώνα που δίνει ένα παιδί, προσπαθεί για το καλύτερο και μετράει τις δυνάμεις και τις αντοχές του, μετράει και τις αδυναμίες του και όλα αυτά βοηθούν τη σκέψη για την επομένη μέρα.

Ο ΚΑΣ Δαμοκλής βρέθηκε με δυο αθλήτριες στη Βουδαπέστη και αυτό ανεβάζει και το πρεστίζ του Συλλόγου, ο οποίος ενημέρωσε γι αυτήν την παρουσία.
 
Το δελτίο τύπου
 
«Στο European Circuit U17 που πραγματοποιήθηκε στην Βουδαπέστη, έλαβε μέρος ο ΔΑΜΟΚΛΗΣ. Συμμετείχαν 290 αθλητές σε κάθε κατηγορία (εφήβων, νεανίδων ).
Ελπιδοφόρες εμφανίσεις και συλλογή πολύτιμων αγωνιστικών εμπειριών για τις αθλήτριες του Συλλόγου, Ελεονώρα Καββάδα και Κατερίνα Προβατά.
Συγχαρητήρια κορίτσια».
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια