Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Με τον κόσμο του ο ΟΦΑΜ πάει στα Γιαννιτσά

Γ Εθνική
16 Nov 2021 / 16:17
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η βαθμολογική συγκομιδή των 7 βαθμών τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ΟΦΑΜ οφείλεται στην έδρα του,

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η βαθμολογική συγκομιδή των 7 βαθμών τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του ΟΦΑΜ οφείλεται στην έδρα του, αφού μπόρεσε σε τρία ματς να έχει δυο νίκες και μια ισοπαλία, ενώ σε μια έξοδό του στην Έδεσσα έχασε από μια πολύ έμπειρη ομάδα. Βέβαια θα λέγαμε ότι είναι άκρως θετικό το πρόσημο και  η ομάδα του Αγίου Ματθαίου, μεθοδικά και αθόρυβα προχωράει στο φετινό πολύ δύσκολο πρωτάθλημα.

Για την 5η αγωνιστική θα πρέπει να πάει στην Πέλλα και πάλι, αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσει μια ακόμη έμπειρη ομάδα, με παρουσία και στη Β΄ Εθνική, την Αναγέννηση Γιαννιτσών που πλέον έχει «γίνει» ΑΣ Γιαννιτσά. Μια ομάδα που σε τέσσερα ματς έχει τρεις νίκες και μια ισοπαλία και είναι στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αλλά ο ΟΦΑΜ είναι έτοιμος και για τα δύσκολα και στοχεύει να κάνει τη «ζημιά» στην αντίπαλό του, αφού θα κυνηγήσει και σε αυτό και σε κάθε ματς κάθε πιθανότητα που έχει για θετικό αποτέλεσμα. Έστω και αν τα γήπεδα εκεί στην Πέλλα είναι ανθρώπινα και με φυσικό χλοοτάπητα, κάτι που για μας τους Κερκυραίους είναι πολυτέλεια.

Η διοίκηση βλέποντας την θέληση του κόσμου να είναι δίπλα στην ομάδα, φρόντισε  και στο ματς αυτό να καλέσει όσους «προλάβουν» να πάνε στην Πέλλα για να παρακολουθήσουν το ματς και να ενισχύσουν τις προσπάθειες των παικτών. Έτσι ενημέρωσε έγκαιρα, αφού οι θέσεις είναι λίγες και «όποιος προλάβει, πρόλαβε».
 
Η ανακοίνωση του ΟΦΑΜ
 
Με τον ΟΦΑΜ στα Γιαννιτσά

Την Κυριακή 21 Νοεμβρίου η Ομάδα μας πηγαίνει στα Γιαννιτσά να αντιμετωπίσει την ομάδα του Α.Σ. Γιαννιτσά.
Το πρόγραμμα του ταξιδιού:

Αναχώρηση το Σάββατο στις 13:00 από το πάρκινγκ του γηπέδου. Αναχώρηση από το λιμάνι της Λευκίμμης τις 14:00. Διανυκτέρευση στη Νάουσα. Ο αγώνας είναι Κυριακή 21 Νοεμβρίου στις 13:00. Επιστροφή στις 20:30 από Ηγουμενίτσα προς Λευκίμμης.
Τιμή συμμετοχής 60€ (περιλαμβάνει Λεωφορείο, ξενοδοχείο, εισιτήρια πλοίων)

ΟΦΑΜ – Το όμορφο ταξίδι στη Γ΄ Εθνική συνεχίζεται
ΟΦΑΜ – Ευχαριστούμε τους Φιλάθλους μας
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια