Σάββατο 20.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Την Κυριακή το μνημόσυνο των Ιδρυτών της Φ.Ε. Μάντζαρος

φ.ε. μάντζαρος
10 Nov 2021 / 19:26

Το μνημόσυνο τελείται κάθε χρόνο τέτοιες μέρες υπέρ των αείμνηστων πρώτων Ιδρυσάντων την Εταιρία, των Μεγάλων Ευεργετών, Δωρητών, των διατελεσάντων Προέδρων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Επίτιμων Προέδρων, Επίτιμων Μελών, Μουσουργών, Αρχιμουσικών, Υπαρχιμουσικών και εν γένει των Ιδρυτών και Μουσικών αυτής.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Την προσεχή Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 10:15 π.μ., μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, στο Ιερό Προσκύνημα του Αγίου Σπυρίδωνος, θα τελεστεί το καθιερωμένο ετήσιο Μνημόσυνο της «Φιλαρμονικής Εταιρείας Μάντζαρος», υπέρ των αείμνηστων πρώτων Ιδρυσάντων την Εταιρία, των Μεγάλων Ευεργετών, Δωρητών, των διατελεσάντων Προέδρων και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των Επίτιμων Προέδρων, Επίτιμων Μελών, Μουσουργών, Αρχιμουσικών, Υπαρχιμουσικών και εν γένει των Ιδρυτών και Μουσικών αυτής.

Το ετήσιο Μνημόσυνο της Εταιρίας Αποτελεί ελάχιστο φόρο τιμής, σε όσους στήριξαν με κάθε τρόπο την «Φιλαρμονική Εταιρία Μάντζαρος» και την καθιερωσαν ως ένα από τα σημαντικότερα μουσικά Ιδρύματα της Κέρκυρας και της Ελλάδας.