Πέμπτη 25.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χρυσό για την Ε. Καπυλτσόλα στις Παγκοσαρίδες

Ξιφασκία
08 Nov 2021 / 15:50
ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

ΑΘΗΝΑ. Ένα Χρυσό μετάλλιο σε Πανελληνίους αγώνες από μόνο του δίνει αίγλη και είναι μεγάλη επιτυχία για κάθε σωματείο.

ΑΘΗΝΑ. Ένα Χρυσό μετάλλιο σε Πανελληνίους αγώνες από μόνο του δίνει αίγλη και είναι μεγάλη επιτυχία για κάθε σωματείο. Ο Δαμοκλής το πήρε σ το Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων U13 και U10 2021, που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα στο κλειστό γήπεδο της Αγ. Βαρβάρας.  Η μεγάλη χαρά και ικανοποίηση του ΚΑΣ Δαμοκλή αποτυπώνεται στο δελτίο τύπου που εξέδωσε:
 
Δελτίο τύπου
 
Πόσο καταπληκτική , γιορτινή μέρα ήταν η σημερινή
Πολλά χαμόγελα, πολλή χαρά , συγκινητικές στιγμές και ευγενής άμιλλα.
Στο Πανελλήνιο Κύπελλο Παμπαίδων - Παγκορασίδων U13 και U10 2021 στο ξίφος ασκήσεως που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας στην Αθήνα, οι αθλητές του ΔΑΜΟΚΛΗ, με καταπληκτική  προσπάθεια και εξαιρετικές εμφανίσεις μας συγκίνησαν.

Χρυσό μετάλλιο για την νεοαποκτηθείσα αθλήτριά μας Ελιζαβέτα Καπυλτσόλα από την Κύπρο.  Η Ελιζαβέτα έχοντας ολοκληρώσει την πρώτη φάση των pools, πρώτη στην κατάταξη,  έφτασε στον τελικό και με εξαιρετική επίδοση, χάρισε το χρυσό μετάλλιο στον ΔΑΜΟΚΛΗ. Στην κατηγορία αυτή συμμετείχαν 45 αθλήτριες, απ όλους τους συλλόγους της χώρας.

Επίσης, η αθλήτριά μας Σοφία Γκαρανίνα πραγματοποίησε υπέροχη εμφάνιση, περνώντας στα νοκ άουτ, έχασε στο τρίτο παιχνίδι και κατετάγη 16η.  Στην ίδια κατηγορία , η Κάλλη Κουλούρη, συμμετέχοντας για πρώτη φορά στην κατηγορία αυτή, κατέκτησε την 43η θέση.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Παμπαίδες του ΔΑΜΟΚΛΗ:
Ο Εμίλιο Μαλάνο με εξαιρετική επίδοση , πέρασε στα νοκ άουτ όπου τελικά έχασε στον τρίτο γύρο και κατετάγη 15ος στους 53 αθλητές χαρίζοντας μας απίστευτη συγκίνηση.  Στην κατηγορία αυτή , ο Αντώνης Δήμας περνώντας στο δεύτερο νοκ άουτ , κατετάγη 31ος.  Ο Σπύρος Σπιτιέρης κατέκτησε την 33η θέση και ο Άρης Τριβυζάς την 34η θέση αφού πέρασαν στην δεύτερη φάση κι έπαιξαν στα νοκ άουτ.
Σας ευχαριστούμε όλους

Ιδιαίτερες ευχαριστίες κι ευγνωμοσύνη στον στυλοβάτη του Συλλόγου μας , προπονητή Στάθη Γεροσιδέρη. Χωρίς την στήριξη, καθοδήγηση, δουλειά, προπονητικές οδηγίες και προσωπικό κόστος, τίποτα απ αυτά δεν θα ήταν εφικτό .
Επίσης, ευχαριστούμε τους Υπέροχους Γονείς του Συλλόγου μας για την ουσιαστική βοήθεια και την εμπιστοσύνη.

ΣΠΥΡΟΣ ΠΙΚΟΥΛΑΣ

Συνεργάστηκε το 1979 με την «Αθλητική Πορεία» 2 χρόνια. Αρχές του ΄92 για 25 χρόνια στο «Κερκυραϊκό Βήμα», από το 1994 εκδότης - διευθυντής στα «Κερκυραϊκά Σπορ», από το 2000 για 15 χρόνια στο «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ», τα τελευταία 9 χρόνια στην «ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ». Επίσης συνεργάστηκε με την τηλεόραση του Corfu Chanel και Start TV συνολικά 15 χρόνια