Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Γενική Συνέλευση και εκλογή νέου ΔΣ του Συλλόγου San Giacomo

Σύλλογος San Giacomo
05 Nov 2021 / 13:46

Με αφορμή την Γενική Συνέλευση του Συλλόγου San Giacomo και την εκλογή νέου Δ.Σ. για την ερχόμενη διετία

την Τέταρτη 10 Νοεμβρίου 2021 και ώρα 6.30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο
(αντί του Δημοτικού Σχολείου Παλιάς Πόλης που είχε αρχικά οριστεί)
καλούμε όσους συμπολίτες της ευρύτερης περιοχής μας ενδιαφέρονται και   ανησυχούν για την πόλη, να εγγραφούν στον Σύλλογό μας και να δράσουν μαζί μας με στόχο:

- τη διεκδίκηση από τις τοπικές αρχές ενός στρατηγικού σχεδιασμού ικανού να διαφυλάσσει την πολιτιστική μας κληρονομιά και να αντιμετωπίζει τα βασικά προβλήματα της πόλης:  ζητήματα κυκλοφορίας, καθαριότητας, φωτισμού, ελεύθερου δημοσίου χώρου, οδοστρώματος, αισθητικής

- την εκπόνηση αυτού του σχεδιασμού με συγκεκριμένες δράσεις, χρονοδιάγραμμα και κυρίως με ελεγκτικό μηχανισμό που θα παρακολουθεί και θα ελέγχει την παραβατικότητα  και την ασυδοσία.

- τη διεκδίκηση εφαρμογής του Σχεδίου Διαχείρισης για την UNESCO (πεζοδρομήσεις, ρύθμιση της έκθεσης των εμπορευμάτων στις όψεις, έλλογη χρήση για τα τραπεζοκαθίσματα, καλώδια, τέντες και όσα αναγράφονται στο κατατεθέν από το 2006 Σχέδιο)

- Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός συγκροτημένου προγράμματος δράσεων πολιτισμού και  τον ανοικτό προβληματισμό για την αισθητική του δημόσιου χώρου. 

Είναι προφανές πως η κατάσταση δεν αλλάζει περιμένοντας! Η λειτουργία και η εικόνα της πόλης θα βελτιωθεί εάν εμείς, οι δημότες. διεκδικήσουμε την ποιοτική Κέρκυρα που αντιστοιχεί στην κληρονομιά μας, την Κέρκυρα που θέλουμε για το παρόν και το μέλλον μας.
Η συμμετοχή στον Σύλλογο San Giacomo των συνδημοτών μας που διεκδικούν τους ίδιους στόχους με εμάς, μόνον ωφέλιμη μπορεί να είναι για την πόλη. Γιατί αλήθεια, τι περιμένουμε, εάν δεν δράσουμε τώρα, σήμερα;
Σας περιμένουμε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου στις 6.30΄στο Δημοτικό Θέατρο.
Θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα προστασίας COVID-19 ( Πιστοποιητικά Εμβολιασμού ή νόσησης, αποστάσεις, μάσκες)  
 
Τηλέφωνα Επικοινωνίας
6947022531                                                                     www:sangiacomo.gr
6974765828                                                                     e-mail : [email protected]
6944720605