Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαμαρτυρία για την κλιματική κρίση το Σάββατο 6 Νοεμβρίου στην Ανουντσιάτα

Κλιματική κρίση
04 Nov 2021 / 08:58

Κάλεσμα από τον Σύλλογο Προστασίας του Περιβάλλοντος Κέρκυρας

Το Σάββατο, 6 Νοέμβρη διαδηλώνουμε σε όλον τον κόσμο για την προάσπιση του περιβάλλοντος ενάντια στην  κλιματική κρίση. Αυτή τη μέρα  οι ηγέτες όλου του πλανήτη, που είναι υπεύθυνοι για την καταστροφή του, συνεδριάζουν στη Γλασκώβη, στη Σύνοδο του ΟΗΕ για το κλίμα.

Είμαστε σίγουροι ότι για μια ακόμη φορά θα αποτύχουν. Αυτοί που έχουν την ευθύνη για την καταστροφή του περιβάλλοντος σε παγκόσμια κλίμακα δεν  μπορούν και δεν θέλουν να βρουν τη λύση για την προάσπισή του. Λύση  μπορεί να δώσει το ίδιο το περιβαλλοντικό κίνημα που αναπτύσσεται διεθνώς. Οι κινητοποιήσεις στις 6 Νοέμβρη μπορούν να συμβάλουν στο χτίσιμό του και στο να ενώσουν τις φωνές που διεκδικούν αποφασιστικά μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος και για την ανακοπή της κλιματικής κρίσης.

Συμμετέχοντας στην παγκόσμια κινητοποίηση, το Σάββατο 6 Νοέμβρη στις 12  καλούμε τα τοπικά κινήματα και τους ενεργούς πολίτες σε συγκέντρωση στην Ανουντσιάτα να ενώσουμε και τη δική μας φωνή για να μη ζήσουμε στιγμές αποκάλυψης αν σε λίγα χρόνια η αύξηση της θερμοκρασίας ξεπεράσει τους 2 βαθμούς Κελσίου.

Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Κέρκυρας
[email protected]