Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εντυπωσίασε η Φιλαρμονική «Μάντζαρος» στην Εθνική Λυρική Σκηνή (videos)

Μαντζαρος
02 Nov 2021 / 10:12

ΑΘΗΝΑ. Πρωτόγνωρα συναισθήματα ικανοποίησης δημιούργησε η Συναυλία του μουσικού σώματος της «Φιλαρμονικής Εταιρίας Μαντζαρος»,

στην κεντρική Αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» (Εθνική Λυρική Σκηνή). 

Η Φιλαρμονική ήταν προσκεκλημένη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, επ’ αφορμή της απονομής των βραβείων «Βιώσιμης, Υπεύθυνης και Καινοτόμου Επιχειρηματικότητας». 



Υπό την διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σωκράτη Άνθη, το μουσικό σώμα ερμήνευσε έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών. 

Παρούσα στην εκδήλωση ήταν η Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας  Αικατερίνη Σακελλαροπουλου. 

Εκ μέρους του Δ.Σ της Φιλαρμονικής Ιωάννης Τριβυζάς σημειώνει «Η Φιλαρμονική μας, με την συναυλία της αυτή, πέτυχε στο να εκπροσωπήσει την Κέρκυρα επαξίως και να προβάλλει την Κερκυραϊκή μουσική παράδοση σε μια σπουδαία εκδήλωση, ενώπιον του ανώτατου Πολιτειακού Άρχοντα, μελών της Κυβέρνησης (Υπουργοί Ανάπτυξης & Επιχειρηματικότητας, Υγείας, Δικαιοσύνης και Οικονομικων) και του Κοινοβουλίου, εκπροσώπων του Επιμελητηριακού κόσμου και πλήθους των πιο επιφανών Επιχειρηματιών της Χώρας μας, παιανίζοντας τις μελωδίες της, σε μια από τις κορυφαίες μουσικές αίθουσες της Πατρίδος μας. 

Θελουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσιου για την πρόσκληση που μας απηύθυνε και είμαστε σίγουροι ότι η Συναυλία μας αυτή θα καταστεί η αρχή μιας μακράς και πολλαπλής συνεργασίας».