Τετάρτη 24.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Νεράντζης: Συνεχίζουμε την ανακύκλωση ρουχισμού έως ότου αναλάβει ο Δήμος

Ανακύκλωση
01 Nov 2021 / 13:42

Όλοι μαζί για την Κέρκυρα: Περιμένοντας τον συνεχιστή του ταξιδιού...

ΚΕΡΚΥΡΑ. Πρόσφατα η ΚΟΙΝΣΕΠ είχε ανακοινώσει ότι σταματά τη δράση, για να δώσει τη σκυτάλη στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας. Ο ανάδοχος ωστόσο δεν έχει ακόμα εγκατασταθεί και ο Σπύρος Νεράντζης επανέρχεται με νέα ανακοίνωση, στην οποίαν επισημαίνει «Χωρίς να εξετάζουμε τους λόγους που δεν έχει εγκατασταθεί ο ανάδοχος, ενώ έχει αναδειχθεί από τα τέλη Ιουλίου, συνεχίζουμε έως ότου εγκατασταθεί».  

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Χωρίς δεύτερη σκέψη, οι λόγοι που αναφέρουμε παρακάτω σε συνδυασμό με τις ενδορφίνες της εθελοντικής συμμετοχής, δεν μας επιτρέπουν να διακόψουμε ένα υπέροχο ταξίδι, αν δεν είναι έτοιμος να αναλάβει ο συνεχιστής του!
Στις 30 Αυγούστου είχαμε ανακοινώσει ότι «στις 26 Σεπτεμβρίου 2021 σταματάμε την ανακύκλωση ειδών ένδυσης και υπόδησης στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.»

Ο λόγος ήταν απλός: «Παραμένοντας πιστοί στην αρχική μας θέση, θα σταματήσουμε την οποιαδήποτε εθελοντική μας προσπάθεια, από την στιγμή που θα είναι σε θέση να την αναλάβει ο Δήμος μας».

Χωρίς να εξετάζουμε τους λόγους που δεν έχει εγκατασταθεί ο ανάδοχος, ενώ έχει αναδειχθεί από τα τέλη Ιουλίου, συνεχίζουμε έως ότου εγκατασταθεί ο ανάδοχος.
Για εμάς το ζητούμενο και το πρωταρχικό  είναι η συνεργασία και η στήριξη ώστε να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για τον τόπο μας και όχι η κριτική και η απόδοση ευθυνών των άλλων.

Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι γιατί δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό μας, να αφήσουμε χωρίς συνέχεια  όλη αυτήν την συνεργασία που είχαμε από το 2019 και μέσα από την οποία καταφέραμε Όλοι μαζί να αναδείξουμε την ευαισθησία και την συμμετοχή των συμπολιτών μας στην ανακύκλωση και στα θέματα περιβάλλοντος ! 
Όλοι μαζί, δείξαμε τον δρόμο για την μείωση του όγκου των απορριμμάτων και στα είδη ένδυσης και υπόδησης και μάλιστα με εκπληκτικά αποτελέσματα. 

Συνεχίζουμε λοιπόν, την προσπάθεια και την συνεργασία έως ότου αναλάβει ο ανάδοχος στα όρια του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων!
Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την συνεργασία σας!


Με εκτίμηση
Σπύρος Νεράντζης