Παρασκευή 19.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Εκατοντάδες συμμετοχές στο Corfu Urban Trail - Στη «Φλόγα» τα έσοδα

Corfu Urban Trail
01 Nov 2021 / 12:47

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν μέσα στον αρχιτεκτονικό ιστό της παλιάς πόλης με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το «Λιστόν».

ΚΕΡΚΥΡΑ. Με εκατοντάδες συμμετοχές και ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το μεσημέρι της Κυαρικής οι αγώνες δρόμου αστικού πεδίου “urban trail”. Οι  αγώνες, τους οποίους διοργάνωσε το Τμήμα Πολιτισμού - Αθλητισμού του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων σε συνεργασία με το “Corfu Mountan Trail” και την Τοπική Επιτροπή ΣΕΓΑΣ, περιλάμβαναν και πεζοπορική διαδρομή με τη συμμετοχή και την υποστήριξη του Πεζοπορικού Ορειβατικού Συλλόγου Κέρκυρας ενώ  παράλληλα πραγματοποιήθηκαν και μουσικές εκδηλώσεις στον αστικό ιστό της πόλης με τη συμμετοχή Χορωδιών.
 


Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε επιλεγμένες  διαδρομές, μέσα στον αρχιτεκτονικό  στό της παλιάς πόλης με αφετηρία τα ανάκτορα των Αγίων Μιχαήλ & Γεωργίου και τερματισμό το  «Λιστόν». Το πρόγραμμα περιλάμβανε περιπατητική διαδρομή 6,5 χιλιομέτρων και αγώνες δρόμου 7  & 14 χιλιομέτρων αντίστοιχα. Σημειώνεται ότι στους φετινούς αγώνες συμμετείχαν εκατοντάδες δρομείς και περιπατητές τόσο από την Κέρκυρα όσο και από περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας και του εξωτερικού ενώ το μεγαλύτερο μέρος των εσόδων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια – Παιδικός Καρκίνος «ΦΛΟΓΑ».
           





Η αντιδήμαρχος Πολιτισμού – Αθλητισμού Χρυσούλα Τόμπρου ευχαρίστησε ιδιαίτερα τα σωματεία και τους συλλόγους για την επιτυχή συνεργασία καθώς επίσης και όλους όσοι εργάστηκαν για τη διεξαγωγή των αγώνων. Θερμές ευχαριστίες απηύθυνε επίσης στις χορωδίες Κοβερτούρα, Ευρωπούλων “Ι. Καποδίστριας”, Ηπειρωτικού Συλλόγου “Κορυφώ” και στον Πολιτιστικό Σύλλογο Κορυφώ.