Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Διαδικτυακές συναντήσεις από τη ΔΗΜΟΠ Ν. Μώρος για γονείς με ανήλικα παιδιά

ΔΗΜΟΠ Ν. Μώρος
29 Οκτωβρίου 2021 / 11:53

Η ομάδα θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Νοέμβρη, 10:30 – 12:30π.μ. και θα ολοκληρωθεί σε 6 δίωρες διαδικτυακές συναντήσεις.

Η «ομάδα επικοινωνίας και ενδυνάμωσης για γονείς» της ΔΗΜΟΠ Ν. Μώρος, διοργανώνει διαδικτυακές συναντήσεις για γονείς με ανήλικα παιδιά.

Η «ομάδα επικοινωνίας και ενδυνάμωσης για γονείς» φτιάχτηκε στην προσπάθεια του Κέντρου Πρόληψης να απαντήσει σε αυτές τις ανάγκες  και στη διάθεση των γονιών να διερευνήσουν το γονεϊκό τους ρόλο ενώ παράλληλα να ενδυναμωθούν ως πρόσωπα μέσα σε αυτόν.

Όταν είσαι γονιός συχνά αναρωτιέσαι για το  πως θα μπορέσεις να επικοινωνήσεις καλύτερα μέσα στην οικογένεια, ανησυχείς, για το αν είσαι αρκετά καλός γονιός, αρκετά οριοθετημένος, αρκετά συμπονετικός κτλ, προβληματίζεσαι  για το πως μπορεί να λύνονται οι συγκρούσεις και να ξεπερνιούνται οι δυσκολίες χωρίς διάλυση,
απογοητεύεσαι όταν οι προσπάθειες δεν αποδίδουν ή οι δύσκολες συμπεριφορές επαναλαμβάνονται.
Και ίσως …περιμένεις από κάπου υποστήριξη, κάποιες συμβουλές –συνταγές (παρότι ξέρεις ότι δεν υπάρχουν τέτοιες τελικά).

Περιμένεις να ακούσεις, να δεις  και να μάθεις τρόπους που λειτουργούν θετικά.
Ίσως, να έχεις την ανάγκη να νιώσεις ότι δεν είσαι μόνος ή ο μόνος που φοβάται,  μετανιώνει ή και λυπάται, ότι δεν είσαι ο μόνος που ελπίζει και εύχεται οι προσπάθειες του να αποδώσουν καρπούς και να φτιάξει κι άλλα καλά όνειρα για το μέλλον της οικογένειας του.


Για την συμμετοχή σας παρακαλούμε ενημερώστε μέχρι τη Παρασκευή, 05/11/2021 στα τηλέφωνα 2661041111 και 2661036327 και ώρες 9:30-15:00

Ο αριθμός συμμετεχόντων είναι περιορισμένος.

Η συμμετοχή στην ομάδα είναι δωρεάν.