Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Στη Μητρόπολη Αθηνών η σορός της Φώφης Γεννηματά

Φώφη Γεννηματά
27 Οκτωβρίου 2021 / 09:19

Το φέρετρο είναι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και τη σημαία του Κινήματος Αλλαγής.

Στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών οδηγήθηκε λίγο μετά τις 8 το πρωί η σορός της Φώφης Γεννηματά για να τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.
 
Το φέρετρο είναι σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και τη σημαία του Κινήματος Αλλαγής.

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα στο Καθεδρικό Ναό της Αθήνας από τις 10 το πρωί για να δοθεί η δυνατότητα στους απλούς πολίτες που την αγάπησαν και την εκτίμησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.
 
Η Φώφη Γεννηματά κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός και το λαϊκό προσκύνημα είναι προγραμματισμένο να διαρκέσει μέχρι τις 2 το μεσημέρι όπου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία.
Θα παραστούν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, καθώς και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ καθώς και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.
 

Σε όλα τα δημόσια κτήρια οι σημαίες κυματίζουν μεσίστιες ενώ το ίδιο συμβαίνει στις πρεσβείες της χώρας σε όλο το κόσμο ως απόδοση τιμής στην εκλειπούσα πολιτικό.

cnn.gr