Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Κερκυραϊκή Συμμαχία: Το Κερκυραϊκό ποδόσφαιρο αλλάζει σελίδα

ΕΠΣΚ Εκλογές
26 Οκτωβρίου 2021 / 17:56

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διακήρυξη της Κίνησης Κερκυραϊκού Ποδοσφαίρου, δεν έμεινε αναπάντητη από την αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ, που φιλοδοξεί να είναι αυτή που θα κερδίσει τις εκλογές, με επικεφαλής τον κ. Ι. Βλαχόπουλο. Χωρίς σχόλια δημοσιεύουμε τη θέση της.

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η διακήρυξη της Κίνησης Κερκυραϊκού Ποδοσφαίρου, δεν έμεινε αναπάντητη από την αντιπολίτευση της ΕΠΣΚ, που φιλοδοξεί να είναι αυτή που θα κερδίσει τις εκλογές, με επικεφαλής τον κ. Ι. Βλαχόπουλο. Χωρίς σχόλια δημοσιεύουμε τη θέση της.
 
Δελτίο τύπου
 
Η απερχόμενη διοίκηση Κουλόπουλου - Ποζίδη με ένα ρεσιτάλ υποκρισίας και ακραίου κυνισμού ανακάλυψε, ότι υπάρχει και διακήρυξη στο ποδόσφαιρο. Προφανώς δεν υπάρχει διακήρυξη για αυτούς διότι πάνω από 30 χρόνια τώρα τα ίδια λένε. Αλήθεια υπάρχει παράγοντας στην Κέρκυρα που δεν τα έχει ακούσει αυτά. Και εδώ ισχύει η λαϊκή ρήση «Κοίτα ποιος Μιλάει». 
Ενώ λένε ότι δεν κάνουν «παραχολογίες» την ίδια στιγμή ανακάλυψαν ότι του χρόνου δεν θα πληρώσουν παράβολα οι ομάδες. Γνωρίζουν ότι δεν θα είναι στη διοίκηση της ΕΠΣΚ  και τα ζουν. 
Οι ομάδες τα πλήρωσαν πέρσι που δεν έγινε πρωτάθλημα. Οι ομάδες πληρώνουν κάθε Κυριακή το σκανδαλώδες πόσο των 200€ για κάθε ματς. Αυτό το γνωρίζουν; Σε κάθε περίπτωση δεν θα μπούμε σε καμία αντιπαράθεση με τούς απερχόμενους. Γνωρίζουν οι παράγοντες της Κέρκυρας ποιοι είναι. 
Βίος και πολιτεία χρόνια τώρα η διοίκηση τους. Εργαλειοποίησαν τα πάντα. Διέλυσαν την διαιτησία, την πειθαρχική επιτροπή, το ταμείο αλληλεγγύης, παρέδωσαν το γήπεδο. Τι να πρώτο θυμηθεί κανείς; 
Ξέχασαν ότι σε κάθε διαμαρτυρία ομάδας που σφαζόταν στο γήπεδο, ζητούσαν να ανακαλέσουν…  Μόνο πιστοποιητικό φρονημάτων δεν ζητούσαν. Τα ξέχασαν...  Οι ομάδες όμως οι παράγοντες που πλήρωναν τα πρόστιμα δεν ξεχνούν...
Το ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ που τόσο κόπτονται ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΕΛΙΔΑ.
Το  δικό μας ψηφοδέλτιο απαρτίζεται από ανθρώπους που θέλουν και είναι έτοιμοι να προσφέρουν. Αντίθετα δεν έχουμε ανθρώπους που κάθονται χρόνια στις καρέκλες, δεν έχουν προσφέρει απολύτως τίποτε, ενώ κάποιοι από τους νέους υποψηφίους τους, δίνουν την εντύπωση,  ότι πάνε στα γήπεδα μόνο για να πάρουν την αποζημίωση του παρατηρητή. Αυτούς έχει στο ψηφοδέλτιο του ο απερχόμενος πρόεδρος.
Ψηφίζουμε λοιπόν ανθρώπους του ποδοσφαίρου. 
Ψηφίζουμε για Πρόεδρο τον Βλαχόπουλο Γιάννη
Για Δ.Σ. υποψήφιοι της Κερκυραϊκής Συμμαχίας είναι οι : Βιτουλαδίτης Γιάννης, Βλαχόπουλος Φώτης, Καλογεράς Κώστας, Καλοδίκης Κίμων, Καρύδη Μαρία, Κούδας Μιχάλης, Κουρσάρης Νίκος, Μέριανος Σπύρος, Μουζακίτης Γιάννης, Χρυσικόπουλος Νίκος, Χυτήρης Χρήστος. 
Για την εξελεγκτική επιτροπή οι: Γάτσος Κώστας, Λέσσης Κώστας, Παπουτσή Ρούλα
Ας παίξουμε επιτέλους ποδόσφαιρο
ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ