Παρασκευή 29.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Δεν εμφανίστηκε η Μαργαρίτα για το τεστ DNA - Στάση αξιοπρέπειας από τον Νίκο Κουρή

DNA
26 Οκτωβρίου 2021 / 11:41

«Δε θα ξανασχοληθώ, θέλω να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του»

ΑΘΗΝΑ. Δεν ανταποκρίθηκε η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, στην πρόσκληση του Κερκυραίου Νίκου Κουρή για να διενεργηθεί τεστ DNA, το οποίο θα μπορούσε να δώσει απάντηση για το εάν οι δύο τους είναι ετεροθαλή αδέλφια. 

Ο Νίκος Κουρής, μαζί με τον δικηγόρο του, περίμεναν έξω από το εργαστήριο γενετικής, αλλά κανείς δεν εμφανίστηκε, ούτε υπήρξε κάποια ειδοποίηση:

«Δυστυχώς η κ. Μαργαρίτα Θεοδωράκη δεν μας τίμησε για το τεστ DNA. Περιμέναμε μέχρι τελευταία στιγμή. Δεν επικοινώνησε κανείς μαζί μας. Μάθαμε από την τηλεόραση ότι δεν θα έρθει» είπε ο συνήγορος του Νίκου Κουρή, Κυριάκος Ροζάκης.

Με τη σειρά του ο Νίκος Κουρής, μιλώντας στον Alpha είπε:.
 
«Να πω ότι περιουσία δικιά μας ήταν οι αρχές με τις οποίες με μεγάλωσε ο Γιάννης ο Κουρής, είναι το χαμόγελο της μητέρας μου την οποία μνημονεύει και η Μαργαρίτα στο βιβλίο της και σας προτρέπω να το διαβάσετε. Ο Μίκης είχε πει γι’ αυτό το βιβλίο ότι είναι μια αποκάλυψη.

Να ζητήσω συγγνώμη από τους εκατομμύρια φίλους του Μίκη που έγινα πρωταγωνιστής άθελά μου σε μια τέτοια ιστορία. Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και θα το τελειώσω εδώ σήμερα όλο αυτό. Δε θα ξανασχοληθώ, να ηρεμήσω και να αφιερωθώ σε αυτό που ήθελε και ο Μίκης Θεοδωράκης, τη διάδοση του έργου του» είπε.