Τρίτη 23.04.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών στην Πρέβεζα

Φιλαρμονική Κυνοπιαστών
25 Οκτωβρίου 2021 / 09:53
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών διεύθυνε ο αρχιμουσικός κ. Σπύρος Νίκας και την Φιλαρμονική Βόνιτσας ο αρχιμουσικός κ. Αθανάσιος Μήτσουρας

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Φιλαρμονική Κυνοπιαστών Κέρκυρας παραβρέθηκε το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στην Πρέβεζα μετά από πρόσκληση της φιλαρμονικής ορχήστρα Πρέβεζας "Ορφέας" για τον εορτασμό των 101 χρόνων από την ίδρυση της.
Στην εκδήλωση ήταν προσκεκλημένη και η Φιλαρμονική Βόνιτσας.

Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος της Φιλαρμονικής «Ορφέας» Πρέβεζας κ. Δημήτριος Παππάς ο οποίος έκανε μία αναδρομή στην ιστορία της Φιλαρμονικής. Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι πρόεδροι των φιλαρμονικών Κυνοπιαστών κ. Αντώνιος Πουλημένος ο οποίος παρέδωσε αναμνηστικά δώρα και Βόνιτσας κ. Χριστίνα Βρακατσέλη και οι δύο εξέφρασαν την πρόθεση τους για μελλοντικές συναντήσεις και συνεργασίες.



Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την εκδήλωση στην οποία ακούστηκαν μελωδίες των Χατζηδάκι, Θεοδωράκη, Σαββόπουλου, Πλέσσα κ.α. Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος, ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού κ. Λεωνίδας Αργυρός, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Πρέβεζας κ. Φώτης Ζέρβας και παλιοί πρόεδροι και μέλη της φιλαρμονικής "Ορφέας"



Την Φιλαρμονική Κυνοπιαστών διεύθυνε ο αρχιμουσικός κ. Σπύρος Νίκας και την Φιλαρμονική Βόνιτσας ο αρχιμουσικός κ. Αθανάσιος Μήτσουρας.
Στην εκδήλωση τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
ΕΛΕΝΗ ΚΟΡΩΝΑΚΗ

Εργάζεται στις Εκδόσεις Ενημέρωση από το 1990 σε θέσεις υψηλής ευθύνης. Ειδικεύεται στις δημόσιες σχέσεις, το ελεύθερο και το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.