Δρόμοι ποτάμια στις Κουλίνες, στη Χρυσηίδα, στα Κανάλια και στου Βρυώνη

Δρόμοι ποτάμια στις Κουλίνες, στη Χρυσηίδα, στα Κανάλια και στου Βρυώνη

Πλημμυρισμένοι είναι οι δρόμοι στα Κανάλια

Οι οδηγοί θα πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, λόγω της υψηλής στάθμης του νερού σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος

23
Οκτωβρίου / 2021

ΚΕΡΚΥΡΑ. Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί επαρχιακοί δρόμοι σε πολλές περιοχές της Κέρκυρας από την έντονη βροχόπτωση που σημειώθηκε νωρίτερα το πρωί και ήδη πολλά σημεία έχουν πλημμυρίσει.

Οι οδηγοί που κινούνται στο επαρχιακό οδικό δίκτυο θα πρέπει να επιδεικνύουν αυξημένη προσοχή, λόγω της υψηλής στάθμης του νερού σε αρκετά σημεία του οδοστρώματος.

Προβλήματα εμφανίζονται στις περιοχές Κουλίνες,Κανάλια και στου Βρυώνη.Ιδιαίτερα δύσκολη είναι η κατάσταση στην περιοχή της Χρυσηίδας. Τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας μαζί με δυο οχήματα της Πολιτικής Προστασίας βρίσκονται επί τόπου για την απομάκρυνση του αυξημένου όγκου νερού που έχει πλημμυρίσει τον δρόμο.

Μάλιστα το νερό που έχει συγκεντρωθεί είναι τόσο πολύ που η περιοχή πλημμυρίζει αμέσως μετά την απομάκρυνση των υδάτων που κάνουν άνδρες της Πυροσβεστικής και της Πολιτικής Προστασίας.

Η κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι αυτή την στιγμή (12.45 μ.μ.) δεν έχει διακοπεί, ωστόσο σύμφωνα με την Πυροσβεστική, προκειμένου να απομακρυνθούν τα νερά θα πρέπει το ένα ρεύμα να κλείσει. 

Από την έντονη βροχόπτωση μάλιστα αρκετά σπίτια έχουν πλημμυρίσει.

ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΩ ΚΟΤΣΗ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ

Παρακαλείσθε, για οποιαδήποτε αναπαραγωγή αυτούσιου περιεχομένου παραγωγής της δημοσιογραφικής ομάδας της ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, να κάνετε γραπτή ή προφορική αναφορά στην πηγή με ενεργό λινκ
 ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ