Πέμπτη 28.03.2024 ΚΕΡΚΥΡΑ

Χωρίς ρεύμα παραμένουν οι Αγ. Δέκα και ο Βιρός

Βιρός
15 Οκτωβρίου 2021 / 10:40
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

ΚΕΡΚΥΡΑ. Δύσκολο βράδυ πέρασαν οι κάτοικοι σε Άγιους Δέκα και Βιρό, όπου παραμένουν από χθες χωρίς ρεύμα, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε την Κέρκυρα.

Συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ επιχειρούν από χθες στα σημεία, ωστόσο τα καιρικά φαινόμενα δυσχέραναν το έργο τους για την ταχεία αποκατάσταση των βλαβών.

Η διακοπή της ηλεκτροδότησης οφείλεται σε σπασμένους στύλους της ΔΕΗ από δένδρα που έπεσαν στο δίκτυο της. Παράλληλα αποκαταστάθηκαν αργά χθες το βράδυ τα προβλήματα ηλεκτροδότησης που σημειώθηκαν σε Μεσογγή και Μωραϊτικά, δυο από τις περιοχές που χτυπήθηκαν σοβαρά από το πέρασμα του «Μπάλλου» στην Κέρκυρα.

Όπως τόνισε στην «Ε» ο Διευθυντής της ΔΕΔΔΗΕ Κέρκυρας Νίκος Σοφιανός οι βλάβες στις κεντρικές γραμμές που σημειώθηκαν γύρω στις 3 μ.μ. κατάφεραν να αντιμετωπιστούν μετά τις 7 μ.μ., καθώς μέχρι εκείνη την ώρα ο δρόμος παρέμεινε κλειστός και δεν υπήρχε πρόσβαση στις περιοχές.
Φωτό: Λεωνίδας Αναστάσιος Σούλος
ΜΑΡΙΑ ΜΠΑΖΔΡΙΓΙΑΝΝΗ

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Εργάστηκε ως δημοσιογράφος σε περιοδικά της συμπρωτεύουσας και στην εφημερίδα «Αγγελιοφόρος». Τα έτη 2016 – 2017 δίδαξε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας Συντακτών & Ρεπόρτερ του Δημόσιου ΙΕΚ Κέρκυρας. Εν συνεχεία απασχολήθηκε ως δημοσιογράφος στο Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, ενώ από τον Μάιο του 2021 εργάζεται στην «Καθημερινή Ενημέρωση». Είναι μέλος της ΕΣΗΕΜ-Θ.